Η Taylor Swift σάρωσε στα μουσικά βραβεία MTV 2022

Μεγάλη νικήτρια των MTV EMA 2022, των ευρωπαϊκών μουσικών βραβείων του MTV, που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, αναδείχτηκε η Taylor Swift, η οποία ακολουθούσε με έξι υποψηφιότητες τον Harry Styles, που είχε αποσπάσει συνολικά επτά.

Η 32χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και στιχουργός έφυγε με τέσσερα βραβεία, Καλύτερου Καλλιτέχνη, Καλύτερου Ποπ Καλλιτέχνη, Καλύτερου Βίντεο και Καλύτερου Βίντεο Μεγάλου Μήκους για το «All Too Well» (εκδοχή 10 λεπτών, σε σκηνοθεσία της ίδιας).

«Ένιωσα ότι έμαθα τόσα πολλά για τον τρόπο με τον οποίο η δημιουργία ταινιών μπορεί να αποτελέσει φυσική προέκταση της αφήγησής μου», δήλωσε η Taylor Swift παραλαμβάνοντας το βραβείο για το Καλύτερο Βίντεο Μεγάλου Μήκους.

Η Nicki Minaj πρωταγωνίστησε, επίσης, ως η δεύτερη «μεγάλη» νικήτρια της βραδιάς, αφού απέσπασε το βραβείο Καλύτερου Hip-Hop και Καλύτερου Τραγουδιού.

Στην τελετή απονομής τραγούδησαν με αλφαβητική σειρά οι Ava Max, David Guetta & Bebe Rexha, Gayle, Gorillaz & Thundercat, Lewis Capaldi, Muse, OneRepublic, Spinall & Äyanna & Nasty C, Stormzy και Tate McRae.

Οι Muse, που επέστρεψαν στα MTV EMA ερμηνεύοντας το «Will of the People», απέσπασαν το βραβείο για την Καλύτερη Ροκ Ερμηνεία, το οποίο αφιέρωσαν στον λαό της Ουκρανίας και στις γυναίκες του Ιράν, ενώ στη σκηνή του PSD Bank Dome εμφανίστηκαν και οι νικητές της φετινής Eurovision, Kalush Orchestra από την Ουκρανία, σε μία από τις πιο δυνατές ερμηνείες της βραδιάς.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης