Η μετά-φωτογραφία θα πιάσει πάνω από 14.000 λίρες!

Beatles

 

Όταν το έτος 1969 οι Beatles περνούσαν τον δρόμο απέναντι για να φωτογραφιστούν για το εξώφυλλο του «Abbey Road», κάποιος τους φωτογράφισε και όταν γύρναγαν προς την αντίθετη κατεύθυνση.
Τώρα αυτή η σπάνια φωτογραφία βγαίνει σε δημοπρασία. Είναι μία από τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της περίφημης φωτογράφισης που κράτησε δέκα μόλις λεπτά, έξω από τα στούντιο Abbey Road στο Σεντ Τζονς Γουντ, στο Βορειοδυτικό Λονδίνο. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, η συγκεκριμένη φωτογραφία αναμένεται να πιάσει ώς και 14.000 λίρες στη δημοπρασία στις 22 Μαΐου.
Στην αυθεντική εικόνα, ο Τζον Λένον με το λευκό κοστούμι του προπορεύεται στη διάβαση με κατεύθυνση από τα αριστερά προς τα δεξιά. Ενα άσπρο Volkswagen «σκαραβαίος» φαίνεται παρκαρισμένο στο βάθος. Τον Τζον ακολουθεί ο Ρίνγκο Σταρ και αυτόν ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ ξυπόλητος και μετά ο Τζορτζ Χάρισον. Μάλιστα, το ότι ο ΜακΚάρτνεϊ δεν φοράει παπούτσια και δεν έχει συγχρονισμένο με τους άλλους βηματισμό είχε, τότε, πυροδοτήσει όλες εκείνες τις θεωρίες συνωμοσίας ότι ο Πολ είχε πεθάνει και το έκρυβαν.
Στη φωτογραφία προς πώληση, ο Τζον οδηγεί πάλι, αλλά από την αντίθετη κατεύθυνση, δεξιά προς αριστερά. Ομως αυτό που ξετρελαίνει πιο πολύ τους φανατικούς των Beatles είναι ότι ο ΜακΚάρτνεϊ στην «καινούργια» φωτογραφία φοράει σανδάλια.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης