Ηθοποιός της σειράς «Νόμος και Τάξη» κατηγορείται για δολοφονία

Για δολοφονία κατηγορείται ο ηθοποιός  Isaiah Stokes, ο οποίος συμμετείχε στην αστυνομική, τηλεοπτική σειρά «Law & Order» (Νόμος και Τάξη).

Δικαστήριο του Κουίνς στην Νέα Υόρκη απήγγειλε κατηγορία για δολοφονία στον ηθοποιό Isaiah Stokes, την Παρασκευή. Ο Stokes κατηγορείται ότι πυροβόλησε θανάσιμα έναν άντρα που καθόταν σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο, τον περασμένο Φεβρουάριο, στο Κουίνς.

«Ο Strokes κατηγορείται ότι πυροβόλησε, περίπου 11 φορές, κατά τη διάρκεια αυτού του απρόβλεπτου απογευματινού περιστατικού», ανέφερε η δικηγόρος Melinda Katz.

«Η βία με τα όπλα είναι πολύ διαδεδομένη στις γειτονιές μας. Δεν θα το αφήσουμε να γίνει ο κανόνας» σημείωσε.


 
 

Ο Stokes καταδικάστηκε ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου για δολοφονία δεύτερου βαθμού και κατοχή όπλου σε δεύτερο βαθμό.

Ο ηθοποιός αντιμετωπίζει ποινή από 25 χρόνια έως ισόβια κάθειρξη. Οι δικηγόροι του αρνήθηκαν να σχολιάσουν σχετικά.

Βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης με ημερομηνία 7 Φεβρουαρίου, δείχνει τον ηθοποιό να βγαίνει από ένα όχημα, να πλησιάζει το παράθυρο ενός Jeep Grand Cherokee και να πυροβολεί 11 φορές, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του 37χρονου Tyrone Jones, από το Queens Village. Άγνωστο παραμένει το κίνητρο πίσω από τους πυροβολισμούς.


 
 

Από το 2006, ο Stokes ερμήνευε ρόλους σε αρκετές δραματικές σειρές -eμφανίστηκε σε δύο επεισόδια του «Rescue Me» και στα  «The American», «Louie» και «Blue Bloods».

Ωστόσο, έγινε γνωστός από τις εμφανίσεις του στο «Law & Order: Special Victims Unit (Νόμος και Τάξη: Ειδική Μονάδα Θυμάτων), το «Boardwalk Empire» και πιο πρόσφατα στο «Power».

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης