Διάσημοι φωτογράφοι διαθέτουν προς πώληση το υλικό τους για την προστασία της άγριας ζωής

Ξεπερνούν τους εκατό οι διάσημοι φωτογράφοι οι οποίοι διαθέτουν τις φωτογραφίες τους προς πώληση στη χειμερινή συλλογή Vital Impacts, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για την υποστήριξη των προσπαθειών προστασίας της άγριας ζωής.

 

Η Vital Impacts είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, του οποίου ηγούνται η βραβευμένη φωτογράφος Ami Vitale και η δημοσιογράφος Eileen Mignoni.

www.naftemporiki.gr/wp-content/uploads/2023/01/Shah_Anup_MORANI_AND_FRIE...">https://www.naftemporiki.gr/wp-content/uploads/2023/01/Shah_Anup_MORANI_..." alt="" width="800" height="533">Anup Shah | Courtesy of Vital Impacts

Ο οργανισμός υποστηρίζει ομάδες που προσπαθούν να προστατεύσουν την άγρια ζωή και γενικότερα το οικοσύστημα.

www.naftemporiki.gr/wp-content/uploads/2023/01/Aznar_Javier_Owl-800x534-...">https://www.naftemporiki.gr/wp-content/uploads/2023/01/Aznar_Javier_Owl-..." alt="" width="800" height="534">Javier Aznar| Courtesy of Vital Impacts

Ο οργανισμός ανακοίνωσε ότι στην πρωτοβουλία θα περιλαμβάνονται 145 εκπληκτικές φωτογραφίες που αποτυπώνουν «τόσο την ομορφιά της φύσης όσο και τον τρόπο με τον οποίο εξαρτόμαστε από αυτήν για την ίδια μας την επιβίωση».

www.naftemporiki.gr/wp-content/uploads/2023/01/MacDonald_Jody_rajan_swim...">https://www.naftemporiki.gr/wp-content/uploads/2023/01/MacDonald_Jody_ra..." alt="" width="800" height="533">Jody MacDonald | Courtesy of Vital Impacts

Διεθνώς αναγνωρισμένοι φωτογράφοι όπως ο Steve McCurry, η Beth Moon, ο Nick Brandt και ο Joe McNally έχουν επίσης συνεισφέρει με φωτογραφίες τους στην πρωτοβουλία.

www.naftemporiki.gr/wp-content/uploads/2023/01/Goodall_Jane_Mother_Son-8...">https://www.naftemporiki.gr/wp-content/uploads/2023/01/Goodall_Jane_Moth..." alt="" width="620" height="413">Φωτ.: Dr. Jane Goodall / Courtesy of Vital Impacts.

Στόχος, μεταξύ άλλων, είναι να συγκεντρωθεί ένα εκατομμύριο δολάρια για τη στήριξη των ζώων και των οικοτόπων που απειλούνται με εξαφάνιση σε όλο τον κόσμο.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης