Δημοτικό Στάδιο Παλαιάς Φώκαιας: Μίλτος Πασχαλίδης την Παρασκευή 24 Ιουνίου

Με αποσκευές τα τραγούδια 27 χρόνων δισκογραφίας, αλλά κυρίως με τον ενθουσιασμό για ένα Καλοκαίρι πιο αυθόρμητο και ελεύθερο από τα προηγούμενα, ο Μίλτος Πασχαλίδης συνεχίζει την καλοκαιρινή του περιοδεία με άλλη μία στάση στην Αττική, αυτή τη φορά στο Δημοτικό Στάδιο Παλαιάς Φώκαιας, την Παρασκευή 24 Ιουνίου.

Ευαίσθητος, επικοινωνιακός, εκρηκτικός, αυθόρμητος, χαρισματικός τραγουδοποιός με 27 χρόνια πορείας, μεγάλες συναυλίες, αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια, 14 πετυχημένους δίσκους και πολλές σημαντικές συνεργασίες.

Η μεγάλη ανυπομονησία και η έντονη ανάγκη να ξανασυναντηθούμε και να τραγουδήσουμε μαζί, αποτελούν εγγυήσεις για ένα ραντεβού με αγαπημένες μουσικές,  γνώριμους ήχους αλλά και αναπάντεχες εκπλήξεις.

Μετά τη μαγική συναυλία στο Κατράκειο, και τις χιλιάδες κόσμου που τραγουδούσαν μαζί του, ο Μίλτος επανέρχεται στην Αττική, σε μία παραθαλάσσια τοποθεσία ιδανική για καλοκαιρινή εξόρμηση: την Παλαιά Φώκαια.


PHOTO: ΔΈΣΠΟΙΝΑ ΔΡΑΚΆΚΗ
 

Η συναυλία στο Δημοτικό Στάδιο Παλαιάς Φώκαιας, θα έχει όλα αυτά που χαρακτηρίζουν πια τις συναυλίες του Μίλτου: δυναμισμό, συγκίνηση και αυθορμητισμό!

Παίζουν οι μουσικοί:

Θύμιος Παπαδόπουλος – Πνευστά

Πάρις Περυσινάκης - Λύρα,        Μαντολίνο

Γιάννης Μπελώνης – Πιάνο

Νίκη Γρανά – Ακορντεόν, Τραγούδι

Ηλίας Δουμάνης - Τύμπανα

Δημήτρης Μουτάφης – Μπάσο

Πασχάλης Κολέντσης, Σάκης Πυριόχος: Ηχοληψία

Μανώλης Μπράτσης – Φωτισμοί

INFO:

Παρασκευή 24 Ιουνίου

Δημοτικό Στάδιο Παλαιάς Φώκαιας

Έναρξη 21.30

Εισιτήρια:

Γενική είσοδος: 15€

Προπώληση εισιτηρίων:

https://www.viva.gr/tickets/music/miltos-pasxalidis-sto-dim-stadio-p-fokaias/

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης