Γουϊτνει Χιούστον: Έπεσε η αυλαία...

whitney houston Γουϊτνει Χιούστον

Προς την τελευταία της κατοικία οδεύει η πρόωρα χαμένη Γουϊτνει Χιούστον, καθώς αεροσκάφος, που μεταφέρει τη σορό της, απογειώθηκε από το Λος Άντζελες με προορισμό το Νιου Τζέρσι, όπου έμενε η διάσημη, πλούσια, ταλαντούχα αλλά τραγική τραγουδίστρια της ποπ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Γουϊτνει Χιούστον βρέθηκε από τους σωματοφύλακές της στην μπανιέρα της σουίτας του ξενοδοχείου Beverly Hills, στο Λος Άντζελες, όπου προφανώς είχε χάσει τις αισθήσεις της πριν πεθάνει, ενώ, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπάρχουν ακόμη ενδείξεις που να οδηγούν στα αίτια του θανάτου της.

Το Σάββατο στο Νιούαρκ (Νιου Τζέρσεϊ, ανατολικά), στην εκκλησία όπου τραγουδούσε όταν ήταν παιδί, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της Γουίτνεϊ Χιούστον, δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας υπεύθυνος του γραφείου τελετών που έχει αναλάβει την κηδεία της μεγάλης σταρ.

Ένας υπεύθυνος του γραφείου τελετών Whigham στην πόλη αυτή, δήλωσε πως:

Η κηδεία θα γίνει το Σάββατο το μεσημέρι στην Εκκλησία της Νέας Ελπίδας των Βαπτιστών (New Hope Baptist Church) στο Νιούαρκ.

Μία δημόσια επιμνημόσυνη δέηση θα γίνει επίσης για δύο μέρες στο Νιούαρκ στο Prudential Center, ένα αθλητικό κέντρο που μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 20.000 άτομα, ανακοίνωσε από την πλευρά του το τηλεοπτικό δίκτυο CBS, χωρίς όμως να προσδιορίσει τις ημερομηνίες.

Πηγή: 
http://molonoti.gr/ με πληροφορίες από Καθημερινή/Έθνος

Δείτε επίσης