Βιβλίο αποκαλύπτει τον Μάικλ Τζάκσον 30 μήνες πριν πεθάνει

Ο Μάικλ Τζάκσον δεν είχε ιδέα για το πόσα χρήματα είχε. Ξόδευε αλόγιστα δεν ήξερε να διαχειριστεί τα χρήματα και... χρώσταγε παντού με αποτέλεσμα να μην του κάνουν πίστωση ούτε τα ξενοδοχεία. Πλήρωνε 2 εκατ. δολάρια το χρόνο ενοίκιο για να ζει σε μια έπαυλη στο Λας Βέγκας.

Είχε ερωτικές σχέσεις με γυναίκες, τον άκουγαν συχνά να κάνει θορυβώδες σεξ μαζί τους στο πίσω κάθισμα της λιμουζίνας του. Ηταν καλός και τρυφερός πατέρας για τα τρία παιδιά του, που δεν έμοιαζαν σε τίποτα με τα περισσότερα κακομαθημένα διάσημα πιτσιρίκια.

Ηταν φοβικός, συχνά σε βαθμό παράνοιας. Κάθε βράδυ γύριζε όλο το σπίτι μέσα στο σκοτάδι προκειμένου να τσεκάρει αν είναι κλειδωμένες οι πόρτες. Ακουγε μόνο κλασική μουσική και ήταν βιβλιοφάγος.

Ηταν θύμα εκμετάλλευσης από επιτήδειους μάνατζερ και δικηγόρους, οι οποίοι συχνά τον χρέωναν έως και 600 δολάρια απλώς για να μιλήσουν μαζί του στο τηλέφωνο.

Ετσι κυλούσαν οι μέρες του Μάικλ Τζάκσον τα δυόμισι τελευταία χρόνια του πολυτάραχου βίου του, σύμφωνα με το βιβλίο «Remember The Time: Protecting Michael Jackson In His Final Days» που μόλις κυκλοφόρησε -πέντε χρόνια μετά το θάνατό του- και το οποίο υπογράφουν οι δύο σωματοφύλακές του, οι Μπιλ Γουίτφιλντ και Τζέιβον Μπιρντ.\

Ηταν εκείνοι που έζησαν από κοντά τον βασιλιά της ποπ στη δύση της ζωής του. Οπως τονίζουν στην εισαγωγή, το βιβλίο τους δεν θα εκδιδόταν ποτέ αν ο Τζάκσον ζούσε ακόμα.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης