Αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλυγουντ απέκτησε ο Μίλο Βεντιμίλια

Μετά από πολυετή καριέρα στην τηλεόραση, ο Μίλο Βεντιμίλια τιμήθηκε με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας, στο Χόλυγουντ.

Τα αποκαλυπτήρια του αστεριού του Αμερικανού ηθοποιού, πρωταγωνιστή της σειράς «This Is Us», σκηνοθέτη και παραγωγού έγιναν σε τελετή στη Λεωφόρο του Χόλυγουντ που μεταδόθηκε, στις 10 Ιανουαρίου, ζωντανά.


 
 

Το αστέρι του είναι το 2.710ο, δίπλα σε εκείνο της συμπρωταγωνίστριάς του στη σειρά «This Is Us»,  Μάντι Μουρ, η οποία ήταν παρούσα στην τελετή.

Ο Βεντιμίλια είναι γνωστός από τους ρόλους του στις τηλεοπτικές σειρές «Gilmore Girls» και «This Is Us». Ενδιάμεσα, υπήρξαν αμέτρητοι άλλοι αξέχαστοι ρόλοι, μεταξύ των οποίων στις σειρές «American Dreams» και «Heroes» και στην ταινία «Rocky Balboa».


 
 

Ο ηθοποιός τόνισε ότι η απόκτηση του αστεριού είναι συναρπαστική εξέλιξη και τιμά «όλους τους συνεργάτες του μπροστά και πίσω από την κάμερα, εδώ και 26 χρόνια».


 
 

Ο Βεντιμίλια σε δηλώσεις του στο «Variety» είπε είναι ευχαριστημένος με όλους τους ρόλους που του έχει επιτραπεί να υποδυθεί μέχρι τώρα.

«Είχα μια καταπληκτική ζωή, έχω γνωρίσει πολλούς σπουδαίους καλλιτέχνες και έχω δουλέψει με πολλούς απίστευτα ταλαντούχους ανθρώπους» σημείωσε.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης