Ένα πλούσιο συναυλιακό καλοκαίρι με James, Placebo και Lady Gaga

Πλούσιο χωρίς αμφιβολία το φετινό συναυλιακό καλοκαίρι και είμαστε ακόμα στη μέση της περιόδου. 


James (15 Ιουλίου)

Οι James επιστρέφουν στην Αθήνα για μια και μοναδική εμφάνιση στις 15 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων του Βύρωνα. 

Το αγαπημένο συγκρότημα του ελληνικού κοινού επιστρέφει στην Αθήνα στα πλαίσια της περιοδείας για το νέο άλμπουμ τους «La Petite Mort» που κυκλοφόρησε στις 2 Ιουνίου.

Στη συναυλία της 15ης Ιουλίου -η οποία θα είναι και η μοναδική εμφάνιση των James στην Ελλάδα για όλη τη χρονιά- οι James θα παρουσιάσουν το νέο άλμπουμ τους, καθώς και τις πολλές, μεγάλες επιτυχίες τους από όλη τη δισκογραφία τους.

 

Τιμές εισιτηρίων: 30 ευρώ (τα πρώτα 500 εισιτήρια) και 33 ευρώ στα www.ticketarena.gr, www.viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, ταμείο: 37 ευρώ, Vip πακέτα αποκλειστικά στο www.wearejames.com. Πληροφορίες: www.detoxevents.gr και 2109636485 (12.00-17.00)

Placebo (8 Αυγούστου)

Oι Placebo επισκέπτονται την Ελλάδα για μια συναυλία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, την Παρασκευή 8 Αυγούστου, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας για τον τελευταίο τους δίσκο «Loud Like Love».

Οι πρωτοπόροι του εναλλακτικού ροκ, έχοντας στις αποσκευές τους έναν επιτυχημένο δίσκο που βρέθηκε στην 4η θέση των πιο επιτυχημένων άλμπουμ, υπόσχονται ένα αξέχαστο σόου.

Τιμές εισιτηρίων: Τα πρώτα εισιτήρια θα στοιχίζουν 33 ευρώ, μετά την εξάντληση τους θα στοιχίζουν 36 ευρώ και στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 39 ευρώ.

Προπώληση: Ticket House (Πανεπιστημίου 42 ,εντός της στοάς), Reload Stores (Πανεπιστημίου 54), ηλεκτρονικά στο www.ticketpro.gr και www.tickethouse.gr.

Lady Gaga (19 Σεπτεμβρίου)

Η συναυλία της εκκεντρικής αμερικανίδας τραγουδίστριας Lady Gaga, στην Αθήνα την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο, αναμένεται να αποτελέσει το συναυλιακό γεγονός της χρόνιας.

Η παγκόσμια περιοδεία Lady Gaga's artRAVE: the Artpop ball γίνεται με αφορμή το ήδη πολλές φορές πλατινένιο νέο άλμπουμ Artpop της lady Gaga το οποίο ανέβηκε στο Νο 1 του Billboard 200 από την πρώτη κιόλας βδομάδα κυκλοφορίας του.

Τα τραγούδια του νέου άλμπουμ θα εμπεριέχονται στο πρόγραμμα της συναυλίας της Lady Gaga στην Αθήνα μαζί βεβαίως με τις παλιότερες μεγάλες επιτυχίες της.

Τιμές εισιτηρίων: 38,5 ευρώ και φτάνουν τα 82,5 ευρώ, Αρένα: 49,5 ευρώ ενώ θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός vip εισιτηρίων στα 115,5 ευρώ και golden standing στα 104,5 ευρώ.

Προπώληση: Καταστήματα Γερμανός και ηλεκτρονικά από το site www.lavris.gr.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης