Έκδοση αφιερωμένη στα «100 πιο όμορφα σπίτια στην Ιταλία»

Το AD, περιοδικό σημείο αναφοράς για την εσωτερική διακόσμηση, γίνεται σαράντα ετών και για να γιορτάσει αυτή τη σημαντική επέτειο, η Condé Nast Italia κυκλοφόρησε ένα βιβλίο που συγκεντρώνει μία επιλογή των εκατό πιο εκπληκτικών σπιτιών στην Ιταλία που προβλήθηκαν τις τελευταίες δεκαετίες στις σελίδες του περιοδικού.


 
 

Το βιβλίο «Le 100 case piu belle d’Italia» αφηγείται την ιστορία της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης, με φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί στο περιοδικό και κείμενα των συγγραφέων Βιτόριο Γκάσμαν, Αντρέα Καμιλέρι, Φερνάντα Πιβάνο, Αλεσάντρο Μπάρικο, Έντσο Μπιάτζι που έχουν συνεργαστεί με το AD.


 
 

Το ταξίδι του AD ξεκίνησε τον Μάιο του 1981 ως η ιταλική έκδοση του Architectural Digest. Το όνομα, επινόησε ο Ετόρε Μοκέτι, διευθυντής του περιοδικού για τριάντα επτά χρόνια και το λογότυπο που επιλέχθηκε, υιοθετήθηκε πλέον από όλες τις διεθνείς εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένης της αμερικανικής που ιδρύθηκε το 1920.


 
 

«Με το βιβλίο που γιορτάζει τα σαράντα χρόνια του το AD, το οποίο περιλαμβάνει επίσης τις μαρτυρίες των σπουδαίων διευθυντών που διηύθυναν το περιοδικό, η δέσμευση του Condé Nast για εκδόσεις βιβλίων υψηλής ποιότητας, συνεχίζεται» σχολιάζει ο Αλεσάντρο Μπελόνι, επικεφαλής καταναλωτικού μάρκετινγκ της Condé Nast Italia.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης