«Ο κανένας» σπάει τα ταμεία στις ΗΠΑ (Αστυνομική ταινία θρίλερ του Ιλιά Ναϊσούλερ)

Η ρωσική αστυνομική ταινία θρίλερ «Ο κανένας», η οποία την προηγούμενη εβδομάδα έσπασε τα ταμεία στις ΗΠΑ, θα αρχίσει να προβάλλεται σε όλο τον κόσμο και σύντομα θα προβληθεί στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία,  όπωςδήλωσε στο πρακτορείο TASS o σκηνοθέτης της,  Ιλιά Ναϊσούλερ.


 
 

«Η προβολή της προγραμματίζεται σε όλες τις χώρες του κόσμου. Αυτή τη στιγμή, η ταινία προβάλλεται στη Ρωσία, στις χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών ( πρώην σοβιετικές δημοκρατίες), στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στη Σαουδική Αραβία, ενώ μέσα στον Απρίλιο θα αρχίσει να προβάλλεται στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία και εν συνεχεία στην Ευρώπη, στον βαθμό που θα αρχίσουν να ανοίγουν οι κινηματογράφοι».


 
 

Το αστυνομικό θρίλερ έκανε εισπράξεις από τις πρώτες ημέρες που άρχισε να προβάλλεται στις ΗΠΑ (από τις 18 Μαρτίου) 6,7 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ ο προϋπολογισμός της ταινίας ήταν 16 εκατομμύρια δολάρια.

Γενικά, οι μέχρι τώρα εισπράξεις σε όλο τον κόσμο ανέρχονται στα 11,7 εκατομμύρια.

«Μια τέτοια επιτυχία ήταν απρόσμενη», δήλωσε ο Ιλιά Ναϊσούλερ προσθέτοντας ότι είναι ικανοποιημένος από την ανταπόκριση που είχε η ταινία τόσο στην Αμερική όσο και στη Ρωσία, όπως και ότι θα συνεχίσει την συνεργασία με τα κινηματογραφικά στούντιο του Χόλυγουντ.


 
 

Η ταινία έχει ως θέμα την καθημερινή ζωή ενός μεσήλικα άνδρα, η οποία κυλάει ανάμεσα στο σπίτι και τη δουλειά του. Στην πραγματικότητα, όμως, ο κεντρικός αυτός ήρωας έχει ένα σκοτεινό παρελθόν.

Κάποτε, εξασφάλιζε τα προς το ζην σκοτώνοντας ανθρώπους. Εκτελούσε συμβόλαια θανάτου για το χρήμα.

Κάποια στιγμή, ωστόσο, αναγκάζεται να θυμηθεί τις παλιές του αυτές συνήθειες, όταν προσπαθεί να σώσει από χούλιγκαν μια γυναίκα, τραυματίζοντας έναν από αυτούς που της είχαν επιτεθεί.

Ο άνθρωπος, όμως, που τραυμάτισε είναι ο αδερφός ενός τοπικού αρχηγού συμμορίας του υποκόσμου, ο οποίος θέλει να πάρει εκδίκηση.


ALLEN FRASER/UNIVERSAL PICTURES
 

Πρωταγωνιστής στην ταινία είναι ο Αμερικανός ηθοποιός Μπομπ Όντεκερκ ( «Breaking Bad», «Better Call Saul»).

Παίζουν επίσης οι Κρίστοφερ Λόιντ, Κόνι Νίλσεν, Αλεξέι Σερεμπριακόφ και Αλεξάντρ Παλ. Το σενάριο υπογράφει ο Ντέρεκ Κόλσταντ, γνωστός από το σενάριο της ταινίας «John Wick».

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης