«Αστέρι» στη Λεωφόρο της Δόξας για την Κόρτνεϊ Κοξ

Γεννημένη στην Αλαμπάμα ένα μέρος όπου, όπως θυμάται η ίδια, οι άνθρωποι ήταν εργάτες ή γιατροί η Κόρτνεϊ Κοξ όχι μόνο δεν ήξερε τίποτα για τη βιομηχανία του θεάματος αλλά ούτε και στα πιο τρελά της όνειρα δεν πίστευε ότι κάποια μέρα θα αποκτούσε το 2.750ο «αστέρι» στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλυγουντ.

H Τζένιφερ Άνιστον και η Λίζα Κούντροου τίμησαν με την παρουσία τους την ηθοποιό στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες.

Η Κοξ δήλωσε ότι ακούγοντας τα λόγια τους ένιωσε «υπέροχα», προσθέτοντας ότι «είναι οικογένεια για μένα».

Οι δύο πρωταγωνίστριες στις ομιλίες τους επισήμαναν ότι όταν ξεκίνησαν στα «Φιλαράκια», είχαν άγχος να συναντήσουν την Κοξ η οποία εκείνη την εποχή ήταν το πιο διάσημο μέλος του καστ. «Ήταν ανοιχτή με όλους, ζεστή, τρυφερή και ενδιαφερόταν για σένα. Μας εμφύσησε να υποστηρίζουμε και να αγαπάμε ο ένας τον άλλον» είπε η Άνιστον συγκινημένη. «Είναι ένας πραγματικά καλός άνθρωπος και μια εξαιρετική φίλη».

Δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα έπαιρνε πρωταγωνιστικό ρόλο στη μεγαλύτερη τηλεοπτική σειρά «Friends» και θα πρωταγωνιστούσε και στα 236 επεισόδια. Επίσης, δεν φανταζόταν ότι θα ήταν επτά φορές υποψήφια για το Screen Actors Guild Award, ένα από τα οποία κέρδισε. Όμως όλα αυτά συνέβησαν, χάρη στη σκληρή δουλειά της.

Το «αστέρι» στη Λεωφόρο της Δόξας είναι κάτι σημαντικό για την ίδια, αλλά δεν είναι η μοναδική διάκριση. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι τα «Φιλαράκια« ήταν υποψήφια για 62 βραβεία Primetime Emmy. Βοήθησε το γεγονός ότι οι άνθρωποι γύρω της – τόσο το καστ όσο και η δημιουργική ομάδα της κωμωδίας του NBC- ήταν μια οικογένεια.

«Τα “Φιλαράκια” μου δίδαξαν τη σημασία της συντροφικότητας και της πραγματικής συσπείρωσης. Ήταν τόσο ωραίο να δουλεύεις με ανθρώπους που μπορούσαν να ανταλλάσσουν ιδέες μεταξύ τους. Όλοι ήθελαν το καλύτερο για όλους. Δεν υπήρχε ζήλια, ήταν μόνο: “Ας κάνουμε την καλύτερη παράσταση που μπορούμε και ας στηρίξουμε ο ένας τον άλλον σε αυτό».

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης