Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή - Στις 150-151 έδρες ο ΣΥΡΙΖΑ - Εκτός ο Παπανδρέου - Εξαφανίσηκαν ΔΗΜΑΡ και ΛΑΟΣ

Η κατάσταση ξεκαθαρίζει στα ποσοστά. Ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται μεταξύ 150 και 151 εδρών (αυτό θα ξεκαθαρίσει αργά το βράδυ). Το Κίνημα του Γ. Παπανδρέου δεν μπαίνει στην Βουλή (το πιθανότερο θα μείνει στο 2,5% - Θα συνεχίσουμε δηλώνει Παπανδρέου και στελέχη).

Τρίτο κόμμα θα είναι η Χρυσή Αυγή των... φυλακισμένων. ¨εκπληξη: Λεβέντης και Γκλέτσος παίρνουν από 1,5-1,7%, ενώ αφανίζονται ΔΗΜΑΡ και ΛΑΟΣ.

Στη ΝΔ τώρα ο Σαμαράς δεν την παραδίδει σε κανέναν και ετοιμάζεται να ανακοινώσει ότι πέτυχε να συγκρατήσει τα ποσοστά παρά τα σκληρά μέτρα που αναγκάστηκε να πάρει και πως θα κάνει και συνέδριο (κάτι που εκκρεμεί από από το 2010).

Η ακροδεξιά ομάδα υπό τον Αντώνη Σαμαρά, οργανώνει την άμυνά της, παρά το γεγονός ότι το κόμμα της ΝΔ έχει υποστεί καίρια ήττα, ιδεολογικού, πολιτικού και στρατηγικού χαρακτήρα.Ο Σαμαράς θα μιλήσει για ενότητα της παράταξης την οποπια θα εγγυηθεί...

Στο παρασκήνιο, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, λέει ότι το κόμμα κινήθηκε με οργανωτική επάρκεια και πόρτα-πόρτα και αναφέρει πως συγκρούστηκε με τον εξ απορρήτων πρωθυπουργικό σύμβουλο Χρύσανθο Λαζαρίδη που εισηγήθηκε και υπερασπιζόταν τη στρατηγική του φόβου.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης