Τη δημιουργία του νέου κόμματος "Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα", ανακοίνωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Λοβερδος, κομμα, νεο,

«Το σύνθημα είναι ρήξη, σύγκρουση, δημιουργία και το όνομά του Συμφωνία για Νέα Ελλάδα»: Με τη φράση αυτή ο Ανδρέας Λοβέρδος παρουσίασε χθες στην πολιτική συνδιάσκεψη της ΡΙΚΣΣΥ που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Σπόρτινγκ το όνομα του κόμματος, στο οποίο θα ηγείται ο ίδιος.

Μιλώντας σε στελέχη και οπαδούς του κομματος του, ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε στην ανάγκη να υπάρξει κάτι καινούργιο στην ελληνικη πολιτική πραγματικότητα.

"Πιστεύουμε πως η Ελλάδα τώρα χρειάζεται κάτι καινούργιο, πως στην Ελλάδα τώρα κάτι καινούργιο πρέπει να γεννηθεί. Είμαστε εδώ γιατί πιστεύουμε ότι τώρα είναι καιρός για πολιτικές στιβαρές, πολιτικές που οδηγούν σε συγκρούσεις και αποτελέμσατα, γιατί πιστεύουμε πως κάτι καινούργιο πρέπει να γεννηθεί, τώρα!" τόνισε ξεκινώντας την ομιλία του ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Λοβέρδος ανέφερε πως έχουν δίκιο όσοι πολίτες υποστηρίζουν, όπως προκύπτει από δημοσκοπήσεις, πως η χώρα χρειάζεται ένα νέο κόμμα ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, ένα κόμμα με προτάσεις άμεσης δράσης, ένα νέο κόμμα με σχέδιο και για το αύριο.

"Γι' αυτό ακριβώς είμαστε εδώ, Όχι για να διαμαρτυρηθούμε και να κλάψουμε τη μοίρα μας, Αλλά για να αντιδράσουμε, να δώσουμε λύσεις, να γεννήσουμε βάσιμες ελπίδες, να βοηθήσουμε την Ελλάδα και τον εαυτό μας" είπε.

Παράλληλα, τόνισε ότι ως ΡΙΚΣΣΥ, έδειξαν τους τέσσερις μήνες ύπαρξης νέα μέθοδο δουλειάς και διάθεση για νέο πολιτικό ύφος.


Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης