Σαμαράς: Ο Τσίπρας θα λογοδοτήσει και για τα λόγια και για τα έργα του

"Δυστυχώς δικαιώθηκα" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Σαμαράς στην πρώτη βαρυσήμαντη ομιλία του μετά την αποχώρησή του από την πρωθυπουργία.

Μιλώντας σε εκδήλωση στην Καλαμάτα εξήγησε ότι προειδοποίησε προεκλογικά ότι θα κλείσουν τις τράπεζες και αυτές έκλεισαν, ότι θα υπάρξουν capital controls και επιβλήθηκαν capital controls - πιστωτικούς ελέγχους, ότι θα μας ξαναβάλουν σε ύφεση, αν και η χώρα είχε βγει στην ανάπτυξη, όπως και έγινε, ότι θα φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ τρίτο μνημόνιο, αν και η Ελλάδα έβγαινε από το μνημόνιο, όπως και συνέβη και ότι θα ανοίξουν τα σύνορα και θα γεμίσει η χώρα από παράνομους μετανάστες.

«Παρέδωσα κράτος και εκείνοι το κατάντησαν ένα απέραντο hot spot» τόνισε με έμφαση ο κ. Σαμαράς που υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε τη χώρα πίσω, δεν έκανε απλώς «κάποια λάθη» και υποστήριξε: «Ολόκληρος είναι ένα πελώριο λάθος! Ένα τραγικό «ατύχημα» που δεν έπρεπε να συμβεί. Αλλά συνέβη...Και τώρα λέει κι άλλα ψέματα για να καλύψει τα αλλεπάλληλα λάθη του".

Σε σχέση με την οικονομία, ο κ. Σαμαράς υποστήριξε ότι ήταν λάθος του Πρωθυπουργού όταν κραύγαζε πως «θα βαράει τα νταούλια και θα χορεύουν οι αγορές»! «Το θυμάστε αυτό; Τώρα μας έκανε ρεζίλι ως χώρα και μας «χορεύουν» οι αγορές και οι «θεσμοί» σχολίασε.

Ο πρώην πρωθυπουργός προεισοποίησε ότι ο Τσίπρας θα λογοδοτήσει: "Όταν κερδίζεις τις εκλογές με ψεύτικες υποσχέσεις, κι ύστερα έρχεσαι και κάνεις ακριβώς τα αντίθετα, αυτό θα σε κυνηγά για πάντα. Όταν η Ελλάδα, με τόσες θυσίες του λαού της, κατάφερνε πέρσι τον Ιανουάριο να βγαίνει και από την κρίση, από τα μνημόνια κι από την ύφεση - κι έρχεσαι εσύ, υπόσχεσαι ότι θα τα κάνεις όλα «καλύτερα», κι ένα χρόνο αργότερα τα πράγματα γίνονται πολύ χειρότερα, αυτό θα σε κυνηγά για πάντα.

Γι’ αυτά όλα θα λογοδοτήσει! Δεν θα λογοδοτήσει μόνο που κορόιδεψε τον Ελληνικό λαό...Θα λογοδοτήσει που με ψεύτικες υποσχέσεις χαντάκωσε τη χώρα! Και για τα λόγια του και για τα έργα του».

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης