To ΠΑΣΟΚ (κιναλ) έσπασε το ρεκόρ του 2017: Ίσως πάνω από 280.000 να έχουν ψηφίσει μέχρι το τέλος - Δόθηκε παράταση

Μεγάλη η προσέλευση στις κάλπες του ΚΙΝΑΛ. Μέχρι πριν λίγο ξεπερνούσαν τις 260.000, δηλαδή ξεπεράστηκε η προσέλευση του 2017 που ήταν 212.000. Αναμένεται μάλιστα να δοθεί παράταση και πέραν των 8 λόγω μεγάλου αριθμού προσερχομένων. Τελικά ίσως ξεπεράοει η προσέλευση τις 270.000 ένδειξη του μεγάλου ενδιαφέροντος.

Γύρω στις 10 το βράδυ αναμένεται να έχει διαμορφωθεί και το αποτέλεσμα ώστε να δούμε ποιοι θα είναι αντίπαλοι την επόμενη Κυριακή.

«Ήρθε επιτέλους η ώρα να σηκώσουμε τη Δημοκρατική Παράταξη μπροστά. Καλώ όλες τις Ελληνίδες, όλους τους Έλληνες να προσέλθουν σήμερα στη δημοκρατική μας κάλπη. Είναι η ώρα να πάει το ΠΑΣΟΚ μπροστά, να πάει η Ελλάδα μας ψηλά» δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος ψήφισε νωρίς το πρωί στη Μεταμόρφωση. 

Στην Αυστραλία η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί. Τα εκλογικά κέντρα των υπόλοιπων ευρωπαϊκών χωρών άνοιξαν μία ή δύο ώρες μετά την Ελλάδα. Στην Αμερική η ψηφοφορία δεν έχει αρχίσει ακόμα.

Γκρίνια υπήρξε διότι ανακοινώθηκαν νωρίτερα αποτελέσματα Αυστραλίας όπου επί 108 ψηφισάντων ο Γ. Παπανδρεόυ έπαιρνε τους μισούς.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης