Παίρνει τα πάνω του ο Σαρκοζί, μετά το... αλεύρωμα του Ολάντ

Σαρκοζί

Με ενισχυμένη αυτοπεποίθηση μετά την διακαναλική συνέντευξη της περασμένης Κυριακής, ο Νικολά Σαρκοζί εμφανίζεται πιο βέβαιος για τις επιδόσεις του στις προεδρικές εκλογές και διαβεβαιώνει ότι οι σοσιαλιστές δεν είναι σε θέση να κερδίσουν, χωρίς να παραλείψει να σχολιάσει δηκτικά και το…αλεύρωμα του αντιπάλου του Φρανσουά Ολάντ.

Σε αντίθεση με προηγούμενα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να κάνει σχέδια για την ζωή του εκτός πολιτικής σκηνής, τα νέα ρεπορτάζ των εφημερίδων και οι πληροφορίες που διαρρέει το «περιβάλλον» του γάλλου προέδρου δείχνουν ότι το Μέγαρο των Ηλυσίων έχει ξεκινήσει εμμέσως πλην σαφώς την επικοινωνιακή αντεπίθεση, χωρίς να φείδεται σχολίων για τους πολιτικούς αντιπάλους.

«Οι σοσιαλιστές δεν μπορούν να νικήσουν με αυτό το πρόγραμμα. Όλοι εκείνοι που ήταν σίγουροι ότι θα κερδίσουν μια εκλογική αναμέτρηση, πάντα έχαναν» λέγεται ότι δηλώνει ο Νικολά Σαρκοζί, χωρίς να παραλείψει να αναφερθεί στον κύριο αντίπαλό του, τον σοσιαλιστή υποψήφιο για την προεδρία, Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος είχε την ατυχία να υποστεί «αλεύρωμα» κατά την διάρκεια χθεσινής ομιλίας του στο Παρίσι, από μια γυναίκα που βρισκόταν ανάμεσα στο πλήθος.

«(ο Ολάντ) έχει βγάλει όλα τα βέλη από τη φαρέτρα του, έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, έχει κάνει την πρώτη του συγκέντρωση, έχει αναλύσει το πρόγραμμά του…Τι του μένει; Τώρα τον αλευρώνουν κιόλας!» φέρεται να σχολιάζει δηκτικά ο γάλλος πρόεδρος, επισημαίνοντας ότι αντιθέτως ο ίδιος βρίσκεται στην επικαιρότητα, αφού 17 εκατομμύρια γάλλοι παρακολούθησαν την διακαναλική συνέντευξή του και τώρα όλοι συζητούν τα μέτρα που ανακοίνωσε.

Πηγή: 
http://molonoti.gr/ με πληροφορίες από Έθνος

Δείτε επίσης