Ο κ. Τσίπρας έχει κατεβάσει στο δικό του χαμηλό επίπεδο τον δημόσιο διάλογο - Η Βουλή ζει μέρες πρωτοφανούς παρακμής

Λοιπόν ναι, ειπώθηκαν και ονόματα κατά της Διαπλοκής όπως είχε υπογείως προαναγγελθεί: Μαυρίκος και... Χριστοφορίδης! Δυο εκδότες ασήμαντης κυκλοφορίας εφημερίδων (Ακρόπολη και Χωνί) είναι η διαπλοκή στην Ελλάδα..!

Και οι δυο αναφέρθηκαν γιατί σιτίζονται από κομματικό και κρατικό χρήμα. Ο πρώτος από τη ΝΔ του Σαμαρά με μηνιαία τιμολόγια και σύμβαση στη ΝΕΡΙΤ και ο δεύτερος από τον ΣΥΡΙΖΑ με θέση συμβούλου στην Γεροβασίλη και πακτωλό καλοπληρωμένων κρατικών διαφημίσεων. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα και με την βοήθεια και του Καμμένου πέραν των άλλων καταστροφών στη χώρα, έχει πλέον καταστρέψει και την Βουλή που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτε χαμετυπεία και καταγώγια. Οκτώ ώρες συζήτηση για το τίποτα, ένας αξιοθρήνητος πρωθυπουργός που έχει κατεβάσει στο δικό του χαμηλό επίπεδο τον δημόσιο διάλογο, ύβρεις πεζοδρομείου από βουλευτές κατά ομιλούντων και φυσικά ΜΗΔΕΝΙΚΟ αποτέλεσμα.

Η παρακμή είναι απερίγραπτη. Ο κ. Τσίπρας δεν έχει το μέγεθος ενός πρωθυπουργού των σημερινών αναγκών της χώρας και παρασύρει ολόκληρο το πολιτικό σύστημα σε ένα δηλητηριασμό της δημόσιας ζωής και σε μια επικίνδυνη τιποτολογία για να αποκρύψει την αδυναμία του να κυβερνήσει.

Δεν είναι μόνος. Πέραν του στενού του πυρήνα (Παππάς, Δραγασάκης κ.α.) υπάρχουν και 10-15 συγκεκριμένοι βουλευτές τύπου... Φάμελου οι οποίοι τον μιμούνται απολύτως και σκορπίζονται στα τηλεπαράθυρα για να διαχέουν αναλήθειες και σύγχιση. Όποιος νομίζει ότι έτσι μπορεί να κυβερνηθεί μια χώρα πλανάται πλάνην οικτράν.

Στη θλιβερή συζήτηση στη Βουλή ακούστηκε ο Βενιζέλος να φωνάζει προς Καμμένο ¨αλήτη, αλητάμπουρα θα ζητήσεις συγγνώμη στα τέσσερα" (!), ο Καμμένος ψευδόταν για τα εξοπλιστικά ενώ για τον Μουζάλα που ζητόυσε παράιτηση είπε ότι "έκανε ένα λεκτικό λάθος" (!), ο Τσίπρας θυμήθηκε γνωστές τροπολογίες που προστάτευαν πολιτικούς και τραπεζίτες, τα "κάτσε κάτω ρε" έδιναν και έπαιρναν και μόνο οι Κουτσούμπας, Γεννηματά, Θεοδωράκης, ήσαν σαν την μύγα μεσ΄το γάλα περιγράφοντας αυτή την κατάσταση.

Τέλος ο κ. Μητσοτάκης ήταν καλός στο πρώτο μέρος όταν κονιορτοποίησε τυον Τσίπρα και τον ανάγκασε να του αφιερώσει όλη την δευτερολογία του, κακός όμως στο δεύτερο μέρος όπου έχασε την ευκαιρία να πει τι προετέινει ο ίδιος.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης