Ο Κ. Μπακογιάννης δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με φαιδρή κριτική

 

Οι μόνιμες επιθέσεις κατά του Δημάρχου Αθηναίων Κ. Μπακογιάννη έχουν μια αφετηρία και τρεις παραμέτρους που αξίζει να αναλυθούν. Η αφετηρία είναι το σπουδαίο έργο που παράγει. Το κάνει γρήγορα, είναι φοβερά αποτελεσματικό και ουσιαστικό, έχει έγκυρες μελέτες και εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις και μια πρωτόγνωρη συναίνεση των εργαζομένων που πρωταγωνιστούν μοναδικά στην υλοποίηση. 

Η ΑΦΕΤΗΡΙΑ: Ο Κ. Μπακογιάννης είναι πολιτικός από το μέλλον και όσοι τον πολεμούν ματαιοπονούν. Τους έχει αφήσει χιλιόμετρα πίσω και στις επόμενες εκλογές θα εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή με πρωτοφανή ποσοστά.

Ο Κ. Μπακογιάννης, έχει βάλει τον δημότη στο επίκεντρο μιας νέας Αθήνας που γοργά παίρνει μορφή, μέσα από έναν σχεδιασμό που την κάνει λειτουργική, ανθρώπινη, πολύ όμορφη και με πολλές δόσεις χαράς. 

Γιατί τον πολεμούν ενώ αποδεδειγμένα και εντελώς αντικειμενικά κάνει εξαιρετικά πράγματα; Μα ακριβώς γιατί κάνει τα σπουδαία! Το έχω ξαναγράψει: Ρωτήστε όλους αυτούς που του επιτίθενται που ήταν όταν επί 9 χρόνια ο Καμίνης άφηνε μια Αθήνα στην βαριά παρακμή, βρώμικη, θλιβερή, χωρίς όνειρα, εντελώς τριτοκοσμική; Έβγαλαν μια ανακοίνωση εναντίον του; Όχι, ποτέ. Πως να καταγγείλεις κάποιον που έχει ασήμαντο έργο; δεν τον θεωρείς αντίπαλο!

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ

Στις επιθέσεις κατά Μπακογιάννη υπάρχουν τρία μόνιμα χαρακτηριστικά. Ψέμα, κακότητα, ιδεολογικές εμμονές. ΤΟ ΨΕΜΑ: Στις επιθέσεις εναντίον του για την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των 211.000 ευρώ "ξέχασαν" να πουν ότι το ίδιο ποσό διαθέτει ο Δήμος ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, οπότε για ποιο πράγμα μιλούν; Έγινε ότι πέρυσι, πρόπερσι, πριν 3 χρόνια κ.ο.κ. Να το ψέμα λοιπόν πάνω στο οποίο έχτισαν την κακότητα (όπως κάνουν πάντα).

Η ΚΑΚΟΤΗΤΑ: Δείτε τις λέξεις που χρησιμοποίησε ο θλιβερός Τζανακόπουλος κατά του Δημάρχου: "Πορφυρογέννητος, αλαζόνας, αμετροεπής, ένας ακόμα Λουδοβίκος από τα πανέρια, σαν τον θείο του. Καιρός να ξεμπερδεύουμε με αυτή την κρατικοδίαιτη ψευτοελίτ που κάνει πάρτι με ξένα λεφτά". Πεζοδρόμιο. 

Εσείς θα μπορούσατε να πείτε τις ίδιες ύβρεις σε έναν συνάδελφο σας ή σε ένα συγγενή σας; Είναι ποινικά κολάσιμες. Όμως οι Τζανακόπουλοι αυτής της χώρας έτσι πορεύονται. Υβρίζοντας και χωρίς να υπολογίζουν ότι ο υβριζόμενος έχει παιδιά, οικογένεια, προσωπική αξιοπρέπεια. Έτσι νομίζουν ότι πρέπει να γίνεται η πολιτική. Θλιβερό.

ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ: Κάθε χρόνο με αυτή την εκδήλωση (αλλά και πολλές άλλες) ο Δήμος α) αναδεικνύει το μέγεθός και το κύρος του, όπως και κάθε άλλη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα και β) προσφέρει ΧΑΡΑ, στους δημότες του. Εδώ οι Τζανακόπουλοι είναι απέναντι με φανατισμό. Στην Αθήνα δεν χρειάζονται ούτε εκδηλώσεις κύρους ούτε εκδηλώσεις χαράς. Όλοι φτωχοί και μίζεροι για να υπάρχει ισότητα, αυτό επιτάσσει η ιδεολογία τους (άσχετα αν αυτοί που το υποστηρίζουν ζουν οπωσδήποτε στην ελίτ). 

Βέβαια οι Τζανακόπουλοι αυτής της χώρας δεν έχουν διδαχθεί ούτε από την αρχαία τραγωδία που τι μας έχει πει; Ότι μέσα στο λάθος που κάνεις, εμπεριέχεται πάντοτε και η ποινή σου. Αυτή η αντιπολίτευση - σκουπιδαριό, είναι λάθος και οι ποινές εφαρμόζονται ασκαρδαμυκτί: Είναι πίσω στις δημοσκοπήσεις από αρχές του 2016, έχασαν τέσσερις φορές στην κάλπη, είναι στο 22% στις νέες μετρήσεις, θα ξαναχάσουν και στις επόμενες, κι όμως συνεχίζουν το ίδιο λάθος (γιατί δεν ξέρουν τίποτε άλλο να κάνουν στο δημόσιο βίο τους).

Όσο για τον Κώστα Μπακογιάννη μάλλον δεν βλέπουν ότι τους "γλεντάει". Όχι μόνο δεν μπορούν να τον αγγίξουν αλλά κάθε φορά που επιτίθενται του δίνουν την ευκαιρία πολύ εύκολα να τους κατατροπώνει, παραθέτοντας στοιχεία και αποτελέσματα. 

Τι απομένει λοιπόν από όλη αυτή την παρακμιακή τακτική της ευτέλειας; Να παρακολουθούμε τον κατήφορο τους με περιέργεια, για να δούμε πόσο πιο χαμηλά θα φτάσουν.
                                          ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης