Ο κοριός της ΕΥΠ πίσω από τις καταγγελίες Πανούση

Νέες σκληρές δηλώσεις Πανούση, ο οποίος μιλώντας στον ΣΚΑΙ υπαινίχθη ότι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ και μέλη των Πυρήνων "μιλούν την ίδια γλώσσα" (αναρωτήθηκε δε να είναι σε συνεννόηση). Ο κ. Πανούσης ήταν λογικό να μην αποκαλύψει τίποτε όσο ήταν υπουργός (τα εν οίκω μη εν Δήμω), ενώ ακόμα και τώρα το έπραξε αφού ο ίδιος ο πρωθυπουργός "αν και ενήμερος για όλες τις πτυχές του θέματος, δεν ενεργεί".

Να σημειωθεί ότι εφόσον στοιχειοθετηθούν ποινικά οι καταγγελίες του κ. Πανούση περί κυβερνητικών αξιωματούχων και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τρομοκράτες, τότε ως προς το σκέλος πιθανών ευθυνών πολιτικών προσώπων θα πρέπει να επιληφθεί η Βουλή. 

Μεταξύ των στοιχείων που προσκόμισε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη περιλαμβάνονται και τηλεφωνικές συνομιλίες που έχει καταγράψει ο «κοριός» της ΕΥΠ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περιλαμβάνεται επίσης απομαγνητοφωνημένη συνομιλία βαρυποινίτη «νονού της νύχτας», που αναφέρει για τον κ. Πανούση: «Θα του λιώσω το κεφάλι». Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην υπουργός είχε και κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον κ. Παρασκευόπουλο, στην οποία παρέστη και ο κ. Λάμπρου, για το θέμα της υποτιθέμενης εφόδου της ΕΛ.ΑΣ. σε κελιά στις φυλακές Κορυδαλλού.

Καταθέτοντας στον Αρειο Πάγο ο κ. Πανούσης, κατονόμασε, σύμφωνα με πληροφορίες, συγκεκριμένα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ που φέρονται να λειτουργούσαν ως «μεσάζοντες», μεταξύ βαρυποινιτών και κυβερνητικών στελεχών.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης