Οι δήθεν αναρχικοί ξεκίνησαν να καίνε αυτοκίνητα ανύποπτων συνανθρώπων τους...

Οι γνωστοί άγνωστοι γνωστοι πυρπόλησαν, από τις 02:00 έως τις 02:30 τα ξημερώματα, αυτοκίνητα και μηχανήματα ΑΤΜ, σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Πρόκειται για ψευτο-αναρχικούς που έχουν βρει αυτή τη μέθοδο για να αποκτήσει ένα (αγωνιστικό) νόημα στη ζωή τους. Ωστόσο, αν συλλαμβάνονται δράστες θα πρέπει να ακολουθείται και η αστική αξίωση... Αν κάποιοι καταχρεωθούν, μπορέι και να συνετιστούν.

Οι δήθεν αναρχικοί θεωρούν ότι δεν υπάρχει πια κίνδυνος από την πανδημία και επανήλθαν. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι δράστες «χτύπησαν» στις εξής περιοχές:

- Στο Νέο Κόσμο, όπου έβαλαν φωτιά σε 3 οχήματα εταιρείας ταχυμεταφορών, που ήταν σταθμευμένα στην οδό Καλλιρρόης. Σημειώνεται, ότι στη συνέχεια η πυρκαγιά επεκτάθηκε και σε άλλα 2 αυτοκίνητα.

- Στο Παγκράτι, όπου έκαψαν δύο Ι.Χ αυτοκίνητα, στη συμβολή των οδών Φρύνης και Ηλιάδου.

- Στη Νέα Σμύρνη, όπου πυρπόλησαν αυτοκίνητα και ΑΤΜ. Ειδικότερα, 2 οχήματα εταιρείας ταχυμεταφορών, στη συμβολή της Σταδίου με την Ελ.Βενιζέλου, 1 ΑΤΜ στη συμβολή της λεωφόρου Συγγρού με την οδό Αιγαίου και 1 ακόμη ΑΤΜ στη συμβολή της οδού Παλαιολόγου με την Ομήρου.

- Στο Γαλάτσι, όπου έβαλαν φωτιά σε 2 οχήματα που ήταν σταθμευμένα στην οδό Αμυκλών.

- Στην Κυψέλη και ειδικότερα στην οδό Βελβεντού όπου έκαψαν βαν σούπερ μάρκετ.

- Στο Χαλάνδρι, στην οδό Κώστα Βάρναλη, όπου πυρπόλησαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει προχωρήσει σε επτά προσαγωγές. Στα περιστατικά επιχείρησαν συνολικά 25 πυροσβέστες με 12 οχήματα.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης