Νικολόπουλος: Μήπως ο Καμμένος μου χρωστά ΕΝΝΕΑ έδρες;

"Θα ήσαν οι ΑΝΕΛ στη Βουλή αν δεν υπήρχε μαζί τους το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα;" Ο κ. Νικολόπουλος απαντά στον Καμμένο - που του ζητά να παραδώσει την βουλευτική του έδρα - θυμίζοντάς του ότι στην Αχαία όπου εκλέγεται από το 1989 πρόσφερε σχεδόν διπλάσια ποσοστά στους ΑΝΕΛ και ότι πλέον υπάρχουν θύλακες των Χριστιανοδημοκρατών σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. "Οι ΑΝΕΛ έπαιρναν δικούς μας ψήφους πανελλαδικά" εξηγεί ο βουλευτής.

"Μήπως λοιπόν οι Χριστιανοδημοκράτες δώσαμε στους ΑΝΕΛ το κρίσιμο ποσοστό για να ξεπεράσουν το 3% και να μπουν στη Βουλή; Σε μια τέτοια περίπτωση, δεν χρωστώ εγώ μια έδρα στον Καμμένο αλλά ο Καμμένος χρωστα σε εμάς... εννέα έδρες", δηλώνει ο αχαιός βουλευτής στο molonoti.gr.

Πέραν των ανωτέρω, θυμίζουμε ότι ο κ. Νικολόπουλος είχε αυξημένη διείσδυση στην κοινωνία και μέσα από καθημερινές τηλεοπτικές εκπομπές σε κεντρικά κανάλια. 

Τέλος ο κ. Νικολόπουλος εντελώς περιπαικτικά έδωσε στη δημοσιότητα πρόσφατο βίντεο (Ιούλιος 2015) όπου ο Καμμένος ορυόταν από μικροφώνου ότι δεν θα γίνει κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας ενώ υπενθύμισε ότι ο αρχηγός των ΑΝΕΛ δεν είχε παραδώσει την έδρα όταν έφυγε από τη ΝΔ.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης