Νέα Δημοκρατία : Οφείλει να ζητήσει συγγνώμη ο κ. Τσίπρας από τη Φωτεινή Πιπιλή

«Η χθεσινή απρεπέστατη χειρονομία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προς τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κυρία Φωτεινή Πιπιλή θυμίζει εποχές Χρυσής Αυγής και πρέπει να καταδικαστεί από όλο τον πολιτικό κόσμο. Ειδικότερα ο κ. Τσίπρας που κατηγόρησε την κυρία Πιπιλή από το βήμα της Βουλής, της οφείλει μια προσωπική συγγνώμη», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης.

Η ίδια η κ. Πιπιλή, με σχόλια της στα social media, υποστήριξε ότι δέχθηκε απρεπή χειρονομία από τον βουλευτή Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ Λ. Αβραμάκη, τον πλησίασε και απάντησε, σημειώνοντας -μεταξύ άλλων- «έτσι κάνουμε οι γυναίκες που δεν μασάμε. Με δύο κοφτές, σιγανές κουβέντες, τους στέλνουμε αδιάβαστους».

Το περιστατικό που καταγράφηκε και από την κάμερα του καναλιού της Βουλής διήρκεσε μερικά λεπτά, ενώ εκτός από την παρέμβαση του προέδρου της Βουλής, κ. Τασούλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, αναγκάστηκε να σηκωθεί και να πλησιάσει τη βουλευτή για να την απομακρύνει από τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα οποία είχε κατευθυνθεί. 

Μόλις ο κ. Τσίπρας ανέβηκε στο βήμα αναφέρθηκε επί του περιστατικού: «Η κ. Πιπιλή μου είναι συμπαθέστατη, αλλά ελπίζω να μην επαναληφθεί αυτή η συμπεριφορά. Βουλευτής δεν πρέπει να ζητά τα ρέστα από τα έδρανα των αντιπάλων».

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης