Μητσοτάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παλεύει για την ακυβερνησία αλλά δεν θα τα καταφέρει

"Αυτό που μπορώ να σου πω είναι, ότι είμαι σίγουρος, ότι μετά τις επόμενες εκλογές η χώρα δε θα μείνει ακυβέρνητη. Με άλλα λόγια, δε θα πάμε σε εκλογές με απλή αναλογική, όπως ενδεχομένως θα ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφή για τη χώρα. Είμαι σίγουρος, ότι με τον ένα, ή με τον άλλο τρόπο, η χώρα την επόμενη μέρα θα έχει κυβέρνηση, διότι αυτό θα είναι τελικά το αίτημα των πολιτών, όπως θα εκφραστεί στην κάλπη». Δήλωση Μητσοτάκη σε ομιλία του.

«Ο σκοπός μας είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και έχω πει δημόσια και το επαναλαμβάνω ότι και αυτοδύναμοι να είμαστε, θα επιδιώξουμε μια ευρεία κοινωνική και πολιτική και κοινοβουλευτική πλειοψηφία, που θα μας επιτρέψει με μεγαλύτερη άνεση να κάνουμε τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται η χώρα» είπε ο κ. Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τα μέλη και τα στελέχη της ΝΔ σε απόλυτη εκλογική ετοιμότητα, διότι, όπως είπε, "η αντίστροφη μέτρηση για να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που έχει γνωρίσει ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά έχει αρχίσει και οι εκλογές αργά ή γρήγορα θα γίνουν".

Έχουμε απέναντι μας έναν δύσκολο αντίπαλο, έναν αντίπαλο που δεν θα εγκαταλείψει εύκολα την εξουσία, διότι τρέφεται από αυτή και κυρίως τρέφεται από το διχασμό και την πόλωση, που ο πολιτικός λόγος του ΣΥΡΙΖΑ παράγει", είπε ο κ. Μητσοτάκης, στη διάρκεια εκδήλωσης με τη συμμετοχή μελών και στελεχών της ΝΔ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.


Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης