Μητσοτάκης: Η νέα κάλπη είναι δύσκολη δεν εφησυχάζουμε

"Ο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας δεν μαθαίνει από τα λάθη του και παρά το γεγονός πως έχασε με 20 μονάδες, συνεχίζει τα fake news και τα περί ιδιωτικοποίησης του νερού και απολύσεων στον Δημόσιο Τομέα". Αυτό δήλωσε ο κ.Μητσοτάκης σε συνέντευξλη του στον Alpha.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα είπε πως δεν περίμενε η διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να είναι τόσο μεγάλη, υπερθεμάτισε όμως τονίζοντας πως η κάλπη της 25ης Ιουνίου θα είναι άδεια καλώντας και τους πολίτες που ψήφισαν Νέα Δημοκρατία να επαναλάβουν την ψήφο τους και να επανεπιβεβαιώσουν την αυτοδυναμία.

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε πως παρά τη νίκη στις πρόσφατες  εκλογές, κανείς δεν εγγυάται ότι θα ξαναβρεθεί στο Μέγαρο Μαξίμου σημειώνοντας πως ο ίδιος δεσμεύεται πως όσοι επιλέγουν να ψηφίσουν ΝΔ υπογράφουν προσωπικό συμβόλαιο με τον ίδιο.

Αναφορικά δε με τα σχέδιά τους για τη νέα κυβέρνηση σκοπεύει να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές, με βασικότερη την ύπαρξη γυναικών στο σχήμα, ενώ μίλησε και για rotation. «Η πιθανότητα ορισμένων να συνεχίσουν στο ίδιο υπουργείο είναι περιορισμένη», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε πως είναι λάθος ότι η ΝΔ πάει για 180 βουλευτές. "Αυτό δεν μπορεί να προκύψει ενώ ότι αλλαγές θελήσουμε για το Σύνταγμα θα ζητησουμε συναινέσεις" εξήγησε.

Η νέα κάλπη είναι δύσκολη και για εμάς στη ΝΔ. Ο πήχης ανεβαίνει όσο ανεβαίνει το ποσοστό. Οι πολίτες θα πρέπει να επανεπιβεβαιώσουν την εμπιστοσύνη στη ΝΔ. Χρειάζεται αυτοδυναμία για να μην ξαναμπαίνουμε σε περιπέτειες. Δεν πιστεύω ότι οι πολίτες φοβήθηκαν, ψήφισαν θετικά για τη δουλειά που έγινε.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης