Λοβέρδος: Διακοσμητικό (και) το Υπουργικό Συνβούλιο

Ο Ανδρέας Λοβέρδος σκληραίνει την στάση του στο ΠΑΣΟΚ. Απουσίασε από την συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος, αλλά με εισήγησή του που διανεμήθηκε ενόψει και της συγκεκριμένης συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζει «αντιμεταρρυθμιστική τη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης που στέλνει λανθασμένο και επιζήμιο μήνυμα για την Ελλάδα, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης».

Όπως επίσης τονίζει, «δύο είναι οι λόγοι για τους οποίους η αντιεκπαιδευτική νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης πρέπει να αποσυρθεί και αν αυτό δεν γίνει, να καταψηφιστεί από τη Βουλή: η διάρρηξη κάθε έννοιας δημοκρατικής νομιμοποίησης, μέσω του τρόπου άσκησης της συγκεκριμένης νομοθετικής πρωτοβουλίας και ο απολύτως λανθασμένος χαρακτήρας ρυθμίσεων του σχεδίου νόμου».

Ο κ. Λοβέρδος αναφέρεται επίσης σε τριμελές διευθυντήριο που έχει αντικαταστήσει την κυβέρνηση, για να επισημάνει ότι το νομοσχέδιο δεν πέρασε καν από υπουργικό συμβούλιο. «Για τους πολιτικούς, μόνος δρόμος είναι ο παρασιτισμός! Ιδού το δίδαγμα της συγκεκριμένης νομοθετικής πρωτοβουλίας», αναφέρει επίσης ο κ. Λοβέρδος.

Σημειωτέον ότι και η κυρία Διαμαντοπούλου πήρε σκληρή θέση για το ζήτημα, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει "για δυνάμεις που υπάρχουν στην ελληνική κοινωνία και είναι σε θέση να υπηρετήσουν το σωστό".

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης