Κοντονής: Απορώ με την τυχοδιωκτική ανεπάρκεια του ΣΥΡΙΖΑ

Κεραυνοί Κοντονή για την συνεχη ανεπαρκεια του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει σωστή αντιπολίτευση. Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα θα πει:

- «Τόσο καιρό ασκεί κριτική στην κυβέρνηση για την κατάσταση στα νοσοκομεία και τους νεκρούς που έχουμε κάθε μέρα. Ποιο είναι το μέτρο; Ποια είναι η λύση στο πρόβλημα; Σκοπίμως και τυχοδιωκτικά δεν προτείνει κάτι.

- Όταν η κυβέρνηση λοιπόν παίρνει το μοναδικό μέτρο το οποίο μπορεί και πρέπει να λάβει, δηλαδή την υποχρεωτικότητα -και πρέπει να ασκηθεί κριτική στην κυβέρνηση γιατί δεν το έλαβε το μέτρο αυτό όταν έπρεπε και έχουμε εκατοντάδες νεκρούς κάθε μέρα- έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ και μιλά για αυταρχισμό.

- Η τακτική ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει, τουλάχιστον σε πανευρωπαϊκή κλίμακα δεν έχει ξαναγίνει. Να γίνεται σημείο πολιτικής αντιπαράθεσης το αυτονόητο και το ζήτημα της δημόσιας Υγείας. Οι παλινωδίες του σε σχέση με το ζήτημα αυτό είναι ενδεικτικές του τρόπου που ασκεί πολιτική. Τυχοδιωκτική πολιτική προς όφελος κομματικό.

- Ο ΣΥΡΙΖΑ κλείνει το μάτι σε οποιονδήποτε βρίσκει μπροστά του να διαμαρτύρονται για οποιοδήποτε λόγο. Είναι μοναδικό αυτό το πράγμα που γίνεται τα τελευταία 2 χρόνια. Και με τους κυνηγούς και με τους Οικολόγους. Και με τους αντιεμβολιαστές και με το εμβόλιο.

- Επί ένα χρόνο έλεγε ότι το εμβόλιο δεν θα είναι αποτελεσματικό, μετά υποστήριζε ότι τα εμβόλια δεν φτάνουν, μετά έλεγε για ξεστοκάρισμα εμβολίων».

- Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν εισπράττει τη φθορά που καταγράφει η κυβέρνηση εξαιτίας των πολιτικών και των ενεργειών της, αλλά καταγράφει και πτώση στις δημοσκοπήσεις. 

- Το αν στο μέλλον τεθεί θέμα ηγεσίας στο ΣΥΡΙΖΑ, εγώ είμαι εκτός και δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνουν, ας κάνουν ό,τι τους φωτίσει ο Θεός.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης