Κοντογιαννόπουλος: Ότι ισχύει στη Βουλή, να ισχύει και στα ΑΕΙ

Με αφορμή την παρουσίαση του Νομοσχεδίου για την αντιμετώπιση των χρόνιων παθογενειών των ΑΕΙ της χώρας, ο πρώην Υπουργός Παιδείας κ. Βασίλης Κοντογιαννόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση :

«Στο Καπιτώλιο, το ναό της δημοκρατίας των ΗΠΑ, μπήκε η εθνοφρουρά. Για πρώτη φορά μετά το τέλος του εμφυλίου πολέμου το 1865. Αποστολή της η προστασία του Καπιτωλίου από πιθανή νέα εισβολή των ακραίων οπαδών του Τραμπ. Η αστυνομία που εδρεύει στο Καπιτώλιο, αποδείχθηκε ανεπαρκής να αποτρέψει την εισβολή των βανδάλων.

Στο ελληνικό κοινοβούλιο, τον δικό μας ναό της Δημοκρατίας, εδρεύει αστυνομική δύναμη για την προστασία του, αλλά και την επιβολή της τάξης σε περίπτωση παρεκτροπής… των αντιπροσώπων του ελληνικού λαού. «Φρουρά – φρουρά» καλούσε ο κ. Μάκης Μπαλαούρας για την αντιμετώπιση των χρυσαυγιτών βουλευτών.

Αυτό που ισχύει από το Καπιτώλιο μέχρι την Ελληνική Βουλή, αρνείται να αποδεχθεί η Αριστερά για τους ναούς της γνώσης και της δημοκρατίας. Τα ελληνικά πανεπιστήμια, εδώ και πολλά χρόνια, δεν απειλούνται απλώς από εισβολή ακραίων στοιχείων. Ακραία και εγκληματικά στοιχεία εγκατοβιώνουν στα ελληνικά πανεπιστήμια βανδαλίζοντας, διαπομπεύοντας, προπηλακίζοντας καθηγητές και φοιτητές.

Με τις ευλογίες της Αριστεράς και την ένοχη αδράνεια των πανεπιστημιακών αρχών. Αντί η Αριστερά να επαναστατεί για τα φαινόμενα αυτά, «επαναστατεί» γιατί η Κυβέρνηση αποφάσισε να βάλει τέλος στη δράση των συμμοριών που λυμαίνονται τα ελληνικά πανεπιστήμια.

Είναι η ώρα Πολιτεία και κοινωνία να απαλλάξουν το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα από τη μέγγενη του κομματισμού και του παρακμιακού αριστερισμού που συνθλίβουν το μέλλον των παιδιών του ελληνικού λαού. Κυρίως των οικονομικά ασθενέστερων που αδυνατούν να προσφύγουν στα ξένα πανεπιστήμια όπου φοιτούν τα παιδιά πολλών στελεχών της Αριστεράς.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης