Κανένα πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Πολάκη - Επέστρεψε δριμύτερος...

Κάποιοι δεν πίστεψαν ποτέ ότι ο Τσίπρας θα διαγράψει τον Πολάκη. Δικαιώθηκαν. Στη συνεδρίασή της, η Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε ομόφωνα να παραμείνει στις εκλογικές λίστες o κ. Πολάκης μετά και τη δημόσια "αυτοκριτική" που έκανε ο βουλευτής Χανίων μέσω επιστολής που απέστειλε.

Σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «το όργανο έλαβε υπόψη του την επιστολή που κοινοποίησε ο Παύλος Πολάκης, στην οποία δίνει εξηγήσεις για τις πρόσφατες αναρτήσεις του, αναγνωρίζει λάθη και αστοχίες και επαναβεβαιώνει τον απόλυτο σεβασμό του στις συλλογικές αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Στη συνέχεια ο Πολάκης ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία του μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα γράφοντας: «Μαζί για τη μεγάλη νίκη. Πιο ενωμένοι και πιο αποφασισμένοι από ποτέ. Για να ανασάνει η χώρα. Για Δικαιοσύνη παντού» και τη συνόδευσε με δύο υστερόγραφα: «ΥΓ1: Σιγά μην τους κάναμε το χατίρι, ΥΓ2: Η Κρήτη δείχνει πάντα τον δρόμο». Στη συνέχεια άρχισε τους διαξιφισμούς με Γεωργιάδη, Χατζηνικολάου κ.λπ.

Να σημειωθεί ότι ο Πολάκης δεν πήρε πίσω ούτε λέξη για όσα καταλόγισε σε δημοσιογράφους και δικαστικούς. Η "αυτοκριτική" περιορίστηκε μόνο προς τον Τσίπρα.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης