Η καταστροφική Μεταπολίτευση συνεχίζεται και με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανίκανος να κυβερνήσει και στην πραγματικότητα συνεχίζει πάνω στις ράγες των προηγούμενων κυβερνήσεων: Δεν αλλάζει τίποτε και πουθενά. Η Ελλάδα συνεχίζει να οδεύει προς το άγνωστο πάντα στην λογική της Μεταπολίτευσης, δηλαδή χωρίς σχέδιο, "βλέποντας και κάνοντας", χωρίς μεταρρυθμίσεις, χωρίς ανάπτυξη.

Πιστεύω ότι πολύ σύντομα οι του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έχουν που να σταθούν. Όταν γίνει κοινή συνείδηση ότι κυβερνούν εικονικά και δεν είναι η πολυπόθητη εναλλακτική πολιτική λύση, στην οποία όλοι ήλπιζαν, η οργή θα είναι μεγαλύτερη και από αυτήν που εισέπραξε η ΝΔ και κυρίως το ΠΑΣΟΚ.

Βλέπετε, το να καταστρέφεται η χώρα και η οικονομία από ακροδεξιούς και νεοφιλελεύθερους έχει μια "λογική", αφού αυτοί εκφράζουν υποτίθεται την ολιγαρχία. Το να καταστρέφεται όμως από την... Αριστερά αυτό θα προσθέσει αγανάκτηση.

Μετά λύπης μου γράφω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποτύχει και μάλιστα σύντομα, γιατί κάνει ένα δομικό καταστροφικό λάθος. Αντί τάχιστα, χθες, να αποκαταστήσει τους κανόνες της αγοράς και να δώσει ισχυρά κίνητρα για να ξεκινήσει η ανάπτυξη, κάνει το ακριβώς αντίθετο. Σε μια αγορά σε ημιθανή κατάσταση, αφού διέκοψε κάθε χρηματοδότηση της και κατήργησε το τραπεζικό σύστημα, εξαπολύει φορο-διωγμούς με διάφορα εισπρακτικά τρικ για να την αποτελειώσει.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κάνει ότι και οι προηγούμενοι: Φορολογεί την κρίση. Και αυτό είναι ένα ανείπωτο δράμα αν σκεφτεί κανείς ότι η αγορά δίνει μια απίστευτη μάχη εντελώς μόνη της με μαύρη εργασία (γιατί δεν γίνεται αλλιώς), με καθυστερήσεις πληρωμών (γιατί επίσης δεν γίνεται αλλιώς), με απόκρυψη μικροεσόδων (είπαμε: δεν γίνεται αλλιώς) έχοντας το κράτος - διώκτη μόνο να τιμωρεί και να επιβάλλει εξοντωτικά πρόστιμα (που και αυτά δεν θα πληρωθούν ποτέ, γιατί... δεν γίνεται αλλιώς).Grexit δεν θα υπάρξει, όμως ο χρόνος κυλά εις βάρος όλων μας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι η εξαίρεση.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν 36% στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά πριν ένα μήνα είχε 44%. Το 36% θα αρχίσει να φθίνει όταν αρχίσει η πληρωμή του ΕΝΦΙΑ και επιβληθούν οι νέοι φόροι.

Τέλος ας γνωρίζουν οι της κυβέρνησης ότι η αυξανόμενη αδυναμία των πολιτών να πληρώσουν φόρους και πρόστιμα (οι διωγμοί συνεχίζονται όπως και πριν) δεν θα φέρουν έσοδα αλλά θα αυξάνουν τις οφειλές προς το Δημόσιο.

                          ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης