Είναι στοιχείο οι σημειώσεις Τσοχατζόπουλου;

"Βρήκαν σκόρπιες σημειώσεις μου. Και μέσα σε λίγες ώρες το περιεχόμενό τους, διαστρεβλωμένο, κυκλοφορούσε σε εφημερίδες και τηλεοτπικά δελτία, αν και ήσαν προσωπικά δεδομένα". Ο Άκης Τσοχατζόπουλος καταγγέλλει το περιστατικό της διαρροής ενώ ζητά αυτές οι σημειώσεις να μην ενταχθούν στην διαδικασία της δίκης.

Για τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν οι σημειώσεις του Ακη Τσοχατζόπουλου ή όχι, διότι αποτελούν προσωπικά δεδομένα, θα κληθεί να αποφασίσει το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου διεξάγεται η πολύκροτη δίκη.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του πρώην υπουργού κατέθεσαν χθες σχετική ένσταση, ενώ έντονη ήταν και η αντίδραση του ίδιου του Τσοχατζόπουλου, ο οποίος καταφέρθηκε κατά των ΜΜΕ που δημοσιοποίησαν τις προσωπικές του σημειώσεις μιλώντας για «τηλεοπτικές δίκες».

«Το υλικό αυτό έγινε φέιγ βολάν στο σύνολό του. Επί μήνες βρισκόταν στη δημοσιότητα με κατευθυνόμενες πληροφορίες από συγκεκριμένα Mέσα και γνωστά έντυπα, που διακρίθηκαν στο παρελθόν με επιθέσεις εναντίον μου για τη διαπόμπευσή μου. Δεν είναι δυνατόν να επαναληφθεί. Και θα επαναληφθεί, αν επιτρέψετε να αναγνωστούν τα προσωπικά μου δεδομένα» δήλωσε ο πρώην υπουργός.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης