Αποτελέσματα εκλογών: «Ένα μεγάλο βράδυ για τη Νέα Δημοκρατία και την Ελλάδα» λέει ο πρώτος σε σταυρούς, Δένδιας

Στο 100% φτάνει η ενσωμάτωση των ψήφων σε όλη την Ελλάδα και η νίκη της Νέας Δημοκρατίας είναι ξεκάθαρη από νωρίς χθες με 40,79% (2.403.026 ψήφοι) έναντι του 20,07% (1.182.092 ψήφοι) του ΣΥΡΙΖΑ. Όσον αφορά στην σταυροδοσία, ξεχωρίζει το όνομα του Νίκου Δένδια ο οποίος φαίνεται ο πιο «δημοφιλής» της κάλπης καθώς συγκέντρωσε 92.269 σταυρούς. 


Πίσω από τον Νίκο Δένδια, ήταν στον Β1' Βόρειου Τομέα Αθηνών ο Κωστής Χατζηδάκης με 70.904 σταυρούς, ο Άδωνις Γεωργιάδης με 63.276 σταυρούς, η Νίκη Κεραμέως με 57.729 σταυρούς και 54.440 σταυρούς πήρε ο Κυριάκος Πιερρακάκης στην Α' Αθηνών. Ενώ ο Τάκης Θεοδωρικάκος στην ίδια Περιφέρεια με τον κ. Δένδια, πήρε 43.727 σταυρούς. 
Ξεχώρισε παράλληα και Σοφία Ζαχαράκη η οποία στην Α' Ανατολικής Αττικής πήρε 51.966 σταυρούς.
Η ανάρτηση του Νίκου Δένδια

Απόψε ζούμε ένα μεγάλο βράδυ. Ένα μεγάλο βράδυ για τη Νέα Δημοκρατία. Ένα μεγάλο βράδυ για την Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά και από καρδιάς την ελληνική κοινωνία για την τεράστια εμπιστοσύνη που έδειξε στη Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρό της, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες του Νοτίου Τομέα της Β´ Αθηνών, για την πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη που έδειξαν σε εμένα και την πρόταση την οποία τους κατέθεσα.
Με τη δική τους ψήφο, με τη δική τους εμπιστοσύνη, με ανέδειξαν πάλι πρώτο βουλευτή τους και πρώτο βουλευτή σε σταυρούς προτίμησης σε ολόκληρη την Ελλάδα. Πάμε Μπροστά. Πάμε Δυνατά.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης