Έκθεση με θέμα «Το ηλιακό μας σύστημα» στο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών

Το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, το Γαλλικό Ινστιτούτο Πάτρας και ο Γαλλικός Επιστημονικός φορέας Afelia για τη διάδοση του Επιστημονικού Πολιτισμού, διοργανώνουν έκθεση με θέμα: «Το Ηλιακό μας Σύστημα», στο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας, από 20 Φεβρουαρίου-30 Απριλίου 2020.

Η έκθεση έχει σχεδιαστεί και παραχωρηθεί από τον Γαλλικό Επιστημονικό φορέα Afelia, για τη διάδοση του Επιστημονικού Πολιτισμού. Μέσα από 25 αφίσες η έκθεση παρουσιάζει το Ηλιακό Σύστημα και ξεδιπλώνει τα μυστικά του, ενώ εμπλουτίζεται με υλικό και δημιουργίες από το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας.

Κατά τη διάρκεια της περιοδικής έκθεσης προγραμματίζονται εκπαιδευτικές δράσεις για ομάδες μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Προσφέρονται 4 ειδικά σχεδιασμένες δράσεις για τις αντίστοιχες βαθμίδες: Νηπιαγωγείο, Α και Β Δημοτικού, Γ και Δ Δημοτικού, Ε και ΣΤ Δημοτικού, και Γυμνάσιο και Λύκειο.

Η συμμετοχή στις Εκπαιδευτικές Δράσεις του ΜΕΤ είναι δωρεάν.

Το Μουσείο είναι ανοιχτό στο κοινό από Δευτέρα έως Παρασκευή (9.00 -14.00), εκτός από τις επίσημες αργίες και είναι προσβάσιμο σε άτομα με κινητικά προβλήματα.

Για πληροφορίες ή/και ραντεβού σχετικά με τις εκπαιδευτικές δράσεις των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μπορείτε να επικοινωνήσετε με το προσωπικό του Μουσείου στα: Τηλ. 2610 969973, 969972,996732 -  Email: stmuseum@upatras.gr.