Το Σάββατο η μουσική παράσταση της Μαρίας Ρούτση «Τραγούδια στο φως»

Από την πρώτη κιόλας εμφάνισή της στις αρχές του Οκτώβρη η μουσική παράσταση " Τραγούδια στο Φως " της Μαρίας Ρούτση έδειξε τη δυναμική της και πλέον καθιερώθηκε ως η πoιοτική έξοδος του Σαββάτου, στο Steak Bar του Royal.

H πατρινή ερμηνεύτρια ανεβαίνει στη σκηνή του πρώτου ορόφου του ιστορικού κτηρίου της Ακτής Δυμαίων, μ’ ένα  πρόγραμμαανατρεπτικό, με τραγούδια σε ελληνικούς και ξένους ήχους και με έντονο το θεατρικό στοιχείο, θέλοντας να παρασύρει τους θεατές σ’ ένα μουσικό ταξίδι με δυνατές ερμηνείες.

Με αφετηρία την ιδιαίτερη εκφραστικότητα της Μαρίας, τραγούδια των Στ. Κραουνάκη, Δ. Σαββόπουλου, J. Cocker, B. Dylan, Μ. Χατζιδάκι, K.Weill  "συνδιαλέγονται" αρμονικά με τραγούδια των Γ. Ζαμπέτα, Μ. Θεοδωράκη, Μ. Πλέσσα, Β. Τσιτσάνη και μας ταξιδεύουν ρυθμικά με σκοπούς ταραντέλα στην Κ. Ιταλία, με blues και rock στην Αμερική έως και στην Κρήτη με παραδοσιακά ακούσματα.

Η Μαρία Ρούτση παρέα με τρεις εξαιρετικούς μουσικούς, τον Ανδρέα Ζαφειρόπουλο στο πιάνο, τον Τάσο Σχίζα στο ακορντεόν, τον Γιώργο Παπαγεωργίου στο μαντολίνο,το λαούτο και το τρίχορδο μπουζούκι,tον Αργύρη Μανιάτη στην κιθάρα, αλλά και με την  σκηνοθετική επιμέλεια του ηθοποιού Βασίλη Κόκκαλη, υπόσχεται να μας χαρίσει  μοναδικές στιγμές, τραγουδώντας, όπως πάντα, με την καρδιά της!

Kάθε Σάββατο στις 22.30 στο Steak bar του Royal Theater, Ακτή Δυμαίων 53, στην Πάτρα.

 Είσοδος Ελεύθερη  - Κρατήσεις: 2610 310120