Τα "Παραμύθια των Αστεριών" της Κονδυλίας Θεοδωροπούλου

Xριστουγεννιάτικα παραμύθια θα παρουσιαστούν αρχικά στην Κάτω Αχαγιά. Πρόκειται για μια συλλογή παραμυθιών με 7 ιστορίες και με τίτλο "Τα παραμύθια των Αστεριών" & με υπότιτλο "όταν σου προσφερθεί κάτι δώσε κι εσύ..." της Κονδυλίας Θεοδωροπούλου.

Εικονογράφος είναι η Αναστασία Σοφέτη με καταγωγή από την Αχαία και το Αίγιο. Επίσης σε τρεις από ιστορίες θα συμμετέχουν με ζωγραφιές τους από το εργαστήρι ζωγραφικής του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλείας της Κάτω Αχαΐας, που έγιναν με την επίβλεψη του καθηγητή τους Γιώργου Ράλλη. 

Οι ιστορίες που θα έχουν έργα των παιδίων είναι: "Η επιθυμία του ονείρου", "Το φωτεινό σύννεφο" και "Το αρκουδοβούνι". Επίσης η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει από την φιλόλογο - συγγραφέα Γεωργία Γκοτσοπούλου και πριν το λόγο της θα  προηγηθεί η δραματοποίηση ενος παραμυθιου της συλλογής με τίτλο "Ένα αστέρι πέφτει" από την θεατρική ομάδα "Ειρμός", όπου συμμετέχουν παιδιά με την σκηνοθεσία του δασκάλου Τάκη Καμπέρου. 

Η όλη παρουσίαση θα γίνει στα πλαίσια του χριστουγεννιάτικου χωριόυ "Ονειρούπολη" της Αχαιας την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου ώρα 6 μ.μ.  

Πλεκτά αστεράκια θα δίνονται ως δώρο μαζί με το βιβλίο. Η Κονδυλία Θεοδωροπούλου έχει βραβευτεί στο περυσινό φεστιβάλ παραμυθιού του θεάτρου παραμυθίας στον Κεραμικό. Η βράβευση έγινε για το έργο της "Αγάπης Φως". Μάλιστα λόγω αυτής της βράβευσης ο φετινός τίτλος του φεστιβάλ έχει τον τίτλο ενός από τα παραμύθια της που είναι "Η αγάπη ενώνει!".