Ταξιδεύοντας με τα πανιά της φαντασίας

Εγκαινιάστηκε από τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη και τον Πρόεδρο του ΚΟΔΗΠ, Θόδωρο Τουλγαρίδη, η Πανελλήνια Έκθεση Ζωγραφικής των ΚΔΑΠ ΜΕΑ Άμπετ Χασμάν του Δήμου Πατρέων, «Ταξιδεύοντας με τα πανιά της φαντασίας».

Ο Δήμαρχος στο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες και καλωσόρισε τους επισκέπτες, ανέφερε: «Με την έκθεση των παιδιών μας στα ΚΔΑΠ ΜΕΑ Άμπετ Χασμάν του Δήμου μας, αποδεικνύει ότι μπορούμε να φτιάξουμε πολλά πράγματα. Τα παιδιά μας με τη βοήθεια των εργαζομένων αλλά και η συνεργασία με άλλους Δήμους, δημιούργησαν την έκθεση αυτή, στην οποία αποτυπώνεται η ψυχή και οι δυνατότητες των παιδιών μας.

Αυτό που επιβάλλεται λοιπόν, είναι να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις,  έτσι ώστε τέτοιες δραστηριότητες να έχουν συνέχεια, να γίνονται κάθε χρόνο με όλο και μεγαλύτερη συμμετοχή. Αυτό σημαίνει όμως μεγαλύτερη οικονομική ενίσχυση από τους κυβερνώντες, προσωπικό και το λαό μας ενωμένο, για να κάνουμε ακόμα περισσότερα. Μόνο έτσι θα κάνουμε περισσότερα και θα αναδείξουμε τις δυνατότητες των παιδιών μας».

Ο  Θόδωρος Τουλγαρίδης επίσης, αναφέρθηκε στην έκθεση τονίζοντας ότι «δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά των ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου μας, αλλά και των 40 Δήμων που συμμετέχουν, να ανταλλάξουν εμπειρίες και γνώσεις, για το καλό των παιδιών μας. Τα έργα των παιδιών είναι εξαιρετικά...¨.