Στην Πάτρα για ένα γιορτινό μουσικό live ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Ήταν από τις εκπλήξεις το μουσικό live που θα γίνει λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα στην Πάτρα. Ο λόγος για το live του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος διάγει μια νέα ουσιαστική και δημιουργική περίοδο & μετά από ένα πλούσιο σε εμφανίσεις φθινόπωρο και την συμμετοχή του ως κριτής στο σώου The Final Four του ΑΝΤ1, υποδέχεται τις φετινές γιορτές στη Πάτρα με ένα μεγάλο εορταστικό πρόγραμμα γεμάτο από καλή μουσική και καθαρά αισθήματα.

Με αφετηρία αγαπημένες από όλους μελωδίες, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα είναι το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 στο Royal – παλαιό Πτωχοκομείο στην Ακτή Δυμαίων, καλώντας το κοινό σ’ ένα ταξίδι από το «Άγγιγμα Ψυχής» , το «Μόνο στα Όνειρα» και το «Πάρτι», το «Δεν Φεύγω» , το «Για Σένα», και το «Όλα ή Τίποτα», μέχρι και την πρόσφατη «Σαϊτιά».

Μαζί του θα είναι επί σκηνής και η Μελίνα Μακρή, μια μοναδική τραγουδίστρια, η οποία έγινε γνωστή με το συγκρότημά της, τους Vegas και που ακολουθεί πια προσωπική πορεία στο χώρο του τραγουδιού. Μετά από την επιτυχημένη τους συνεργασία ,συνεχίζει να συντροφεύει τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σε κάποιες από τις συναυλίες του ανά την Ελλάδα.

Θα τους συνοδεύουν οι μουσικοί :

Σόλωνας Αποστολάκης (πιάνο –πλήκτρα, ενορχήστρωση), Σπύρος Μάζης (μπάσο), Γιώργος Μητσοτάκης (τύμπανα), Τζιάλας Παντελής (ακουστική κιθάρα και μπουζούκι), Στέλιος Κατσατσίδης (ακορντεόν).

Οι τεχνικοί ήχου: Αντώνης Μωραΐτης, Σταύρος Συκιανάκης.

Ώρα έναρξης live: 21.30

Προπώληση εισιτηρίων 10€ (περιορισμένος αριθμός)

Προπώληση εισιτηρίων 13€