Σήμερα η συναυλία του Δημήτρη Ζερβουδάκη - Αύριο τα "λουλούδια" στα Ψηλαλώνια

Από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων έγινε γνωστό, ότι η προγραμματισμένη για την 1η Μαϊου, συναυλία με τον Δημήτρη Ζερβουδάκη, στην πλατεία των Υψηλών Αλωνίων, αναβάλλεται, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Μαΐου στις 9.00 το βράδυ στην «ΑΙΓΛΗ»  (VESO MARE).

Κυρίαρχο στοιχείο της μουσικής βραδιάς θα είναι παλιότερα και νέα τραγούδια του καλλιτέχνη που θεωρείται από τους γνησιότερους και πιο αγαπητούς του έντεχνου χώρου.

Την αισθαντική φωνή του και την χαρακτηριστική ερμηνεία του Δημήτρη Ζερβουδάκη θα συνοδεύουν έξι εκλεκτοί μουσικοί, σε μια συναυλία γεμάτη συναίσθημα, δυναμισμό και ανατρεπτική διάθεση, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Ο Παναγιώτης Κουτσούρας (Μπουζούκι), ο Δημήτρης Οικονομίδης (πιάνο- φωνή), ο Θανάσης Αρχανιώτης (Τύμπανα), ο Νίκος Παπαδόπουλος (Κιθάρες), ο Θάνος Κολοκυθάς (Μπάσο) και Μάκης Δρακόπουλος (ηχοληψία).

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019, την πλατεία Υψηλών Αλωνίων όπου και ουσιαστικά μεταφέρεται η γιορτή για την Πρωτομαγιά που είθισται να γίνεται την παραμονή, πριν δηλαδή μπει ο Μάης.

Φέτος προφανώς λόγω του Πάσχα και του γεγονότος ότι την Τρίτη του Πάσχα ενδεχομένως αρκετοί θα είναι ακόμα εκτός πόλης, αποφασίστηκε η γιορτή των λουλουδιών με τους πάγκους στο κάτω μέρος της πλατείας να μεταφερθεί για την Παρασκευή 3/5/2019.

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 19.30 με παραδοσιακούς χορούς από χορευτικά συγκροτήματα σε εξέδρες που θα στηθούν στην πλατεία. Ακόμα στις 21.00 το βράδυ στην πλατεία Ομονοίας θα πραγματοποιηθεί συναυλία από τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μινόρε παράπονο».