Πάτρα: “Ρεμπώτικα” στο Πολύεδρο από τους Μιχάλη και Παντελή Καλογεράκη

Ο Μιχάλης και Παντελής Καλογεράκης θα παρουσιάσουν τη νέα δισκογραφική δουλειά τους, «Ρεμπώτικα», που πρόσφατα κυκλοφόρησε από τη Μικρή Άρκτο, την Πέμπτη 15 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο Πολύεδρο.

Οι Μιχάλης & Παντελής Καλογεράκης προτείνουν τη δημιουργική συνύπαρξη του ρεμπέτικου κόσμου του Ρεμπώ με τον ποιητικό κόσμο του ρεμπέτικου.

Το «πάντρεμα» των δύο αυτών κόσμων ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2016 όταν τα αδέρφια Καλογεράκη άρχισαν τη μελέτη της αλληλογραφίας του Ρεμπώ με τον Βερλαίν, όπου μέσα από τις επιστολές αυτές ξεδιπλωνόταν η πορεία της ερωτικής τους σχέσης.

Η καλλιτεχνική τους ανησυχία για τη μελοποίηση αυτών των επιστολών τούς οδήγησε σε μία τολμηρή ιδέα: το πάντρεμά τους με ρεμπέτικα τραγούδια, δημοφιλή αλλά και λιγότερα γνωστά στο ευρύ κοινό. Μία συνομιλία, μια περιγραφή αλλά ταυτόχρονα και ένας σχολιασμός της θυελλώδους αυτής σχέσης μέσα από την ερωτική θεματολογία των κλασικών ρεμπέτικων.

Η είσοδος είναι 10€ (δεν περιλαμβάνεται ποτό),  με απαραίτητη κράτηση θέσης λόγω υγειονομικών συνθηκών, στο τηλέφωνο 2610277342

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ  Γερολυμάτου Βιβή