Ο Νταλάρας στα Πρωτοκλήτεια

Mα μεγάλη Φιλανθρωπική Συναυλία προγραμματίζεται από την Ιερά Μητρόπολη Πατρών στο πλαίσιο των φετινών Πρωτοκλητείων.

Όπως έγινε γνωστό με σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο των Ιερών Πρωτοκλητείων 2019 που κάθε χρόνο είναι αφιερωμένα στον Πρωτόκλητο Απόστολο Ανδρέα, Πολιούχο των Πατρών, θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Μπάσκετ Απόλλωνα Πατρών στην Περιβόλα στις 27 Νοεμβρίου 2019 στις 19.00, μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία από τον δημοφιλή & με πολύχρονη παρουσία στο λαικό τραγούδι, ιδιαίτερα αγαπητό καλλιτέχνη Γεώργιο Νταλάρα, με την συμμετοχή και  άλλων καλλιτεχνών όπως ο Μίλτος Πασχαλίδης και η Ασπασία Στρατηγού.

Στη διοργάνωση από την πλευρά της Μητροπόλεως Πατρών μετέχει ο Σύλλογος Φίλων της υπό ίδρυση Ι.Μ. Μεταμορφώσεως Σωτήρος Μιντιλογλίου ενώ τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για το φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως.

Εισιτήρια θα διατίθενται σε όλους τους ιερούς ναούς, στα γραφεία της Μητροπόλεως στην οδό Βότση 34, στο κατάστημα Public και στην ticketservices 210 7234567. Το βασικό πρόγραμμα της μουσικής βραδιάς θα περιλαμβάνει τραγούδια - σταθμούς του αξέχαστου στιχουργού και συγγραφέα Μάνου Ελευθερίου.