Ο Μάριος Φραγκούλης για μια μόνο βραδιά στο Αρχαίο Ωδείο

Ο σπουδαίος Μάριος Φραγκούλης θα εμφανιστεί για μία μοναδική συναυλία, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας, τη Δευτέρα 2 Ιουλίου, στο Αρχαίο Ωδείο, σηματοδοτώντας την έναρξη των καλοκαιρινών εμφανίσεων του σε όλη την Ελλάδα, με τίτλο "Με ανοιχτά φτερά".


O δημοφιλής ερμηνευτής θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ένα αποκλειστικά ελληνικό πρόγραμμα. Θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας καθώς και τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών και ποιητών που έχουν σημαδέψει τη νεώτερη ελληνική μουσική και έχουν ταυτιστεί με την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας.
Θ' ακουστούν μερικά από τα ομορφότερα κομμάτια των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου και Γιάννη Μαρκόπουλου. Από το πρόγραμμα της συναυλίας δεν θα λείπουν και πιο σύγχρονοι συνθέτες όπως ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Στέφανος Κορκολής καθώς και δημιουργοί της νέας γενιάς.
Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ, 10 ευρώ (φοιτητικό). Προπώληση: Βιβλιοπωλείο DISCOVER, Πατρέως 30 Πάτρα, τηλ. 2610.624.916, Δισκοπωλείο MUSICAL, Ρήγα Φεραίου 127 Πάτρα,Τηλ. 2610.620.222 και οπτικά "Καραμούζης", Μαιζώνος 92 Πάτρα, Τηλ. 2610.221.989.