Ο θεατρικός μονόλογος "Mnimonimus" με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη στην Πάτρα

θεατρο

   Ένας αστείος όσο και επίκαιρος θεατρικός μονόλογος ο " MNIMONIMOUS " , που παίζεται στην Αθήνα ,  θα ανέβει στο Πάνθεον της οδού Γούναρη και Κανακάρη στις 14 και 15 Ιανουαρίου 2013 στις 21.00 .

    Η επιτυχημένη παράσταση  θα έρθει για 2 μέρες στην Πάτρα, με πρωταγωνιστή τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη που ερμηνεύει, αυτοσκηνοθετούμενος, τον… άνθρωπο του μνημονίου. 

   Ο ηθοποιός μεταμορφώνεται σε " Mnimonimous " ( κάτι μεταξύ Anonymous και Μνημόνιο) ,  έναν Έλληνα της διπλανής πόρτας που προσπαθεί να αλλάξει ταυτότητα απηυδισμένος και απογοητευμένος από όλους και από όλα.

   Φόρώντας μόνο μια σημαία, βγαίνει στο μπαλκόνι και αρχίζει προεκλογικό αγώνα, έχοντας ως αρχηγείο του το Δρομοκαΐτειο από όπου καταφέρνει να αποδράσει για να καταλήξει σε ένα θέατρο στο οποίο σταματά την κανονική παράσταση και δίνει την δικιά του.

   Το κείμενο συνυπογράφουν οι Ντίνος Σπυρόπουλος, Γιώργος Γαλίτης και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Το χρονικό της δικής του κρίσης είναι ταυτόχρονα και ολόκληρης της Ελλάδας " σημειώνουν οι συντελεστές της παράστασης.

Ήδη έχει ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων . Θα ισχύσουν και εισιτήρια ΟΓΑ ενώ για τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τα παιδιά και τους πολύτεκνους, το εισιτήριο κοστίζει 12 ευρώ.