Ο "Γυμνός Οφθαλμός" προβάλλει το φιλμ "Αράμπια" από τη Βραζιλία

Η επόμενη προγραμματισμένη προβολή του "Γυμνού οφθαλμού" του Νίκου Καββαδία στο μικρό ΠΑΝΘΕΟΝ (τη 2η αίθουσα του Πάνθεον που λειτουργεί ως αμιγώς κινηματογραφική) στη Δημ. Γούναρη και Κανακάρη θα γίνει την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020 στις 21.45 και περιλαμβάνει την προβολή της εξαιρετικής Βραζιλιάνικης ταινίας "Αράμπια" των Αφόνσο Ουτσόα και Ζουάου Ντουμάνς.

Με την ευκαιρία ο Νίκος Καββαδίας θα ήθελε, από καρδιάς, να ευχαριστήσει δημοσίως το κοινό (νεαρές γυναίκες στην πλειοψηφία τους), που γέμισε ασφυκτικά το μικρόΠΑΝΘΕΟΝ στην προβολή της αριστουργηματικής ταινίας κινουμένων σχεδίων "Ο Μπουνιουέλ Στον Λαβύρινθο Με Τις Χελώνες", την περασμένη Τετάρτη 22/1 θυμίζοντας τις παλιές ένδοξες ημέρες του "γυμνού οφθαλμού" (με γεμάτο το αρχοντικό "Ιντεάλ" της Αγ. Νικολάου σε μεταμεσονύχτιες, μάλιστα, προβολές!) και δίνοντας δύναμη να συνεχίσει τις προβολές.

Για το "Αράμπια" να σημειωθεί, ότι στην χώρα μας έχει προβληθεί μόνο στην Θεσσαλονίκη (Φεστιβάλ Κινηματογράφου 2017) και είναι η 1η φορά, που ξαναπροβάλλεται.