Ξεκινούν τα μπουρμπούλια ( εφτά τον αριθμό)

Επτά μπουρμπούλια θα διεξαχθούν φέτος στην ανάλογα διαμορφωμένη αίθουσα «Αίγλη» της Veso Mare, την οποία διαχειρίζεται ο Δήμος Πατρέων.


Το 1ο Μπουρμπούλι έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου και ώρα 21.00, ενώ το δεύτερο την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου.


Θα ακολουθήσουν 5 επιπλέον χοροί Μπουρμπουλιών στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα έναρξης μέχρι και την τελευταία Κυριακή του Πατρινού Καρναβαλιού (2 Μαρτίου).


Οι χοροί των Μπουρμπουλιών θα αρχίζουν στις 21.00.


Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:


-Τετάρτη 19/2


-Παρασκευή 21/2


-Σάββατο 22/2


-Τετάρτη 26/2


-Πέμπτη 27/2


-Παρασκευή 28/2


-Kυριακή 2/3


Πέραν της κλασικής φόρμας και της παραδοσιακής ταυτότητας των Μπορμπουλιών, οι τέσσερις τελευταίοι χοροί έχουν και ξεχωριστό θέμα. Το θέμα αυτό θα υποστηριχτεί είτε από τη μουσική, είτε από τη διακόσμηση της αίθουσας την κάθε βραδιά, είτε από κάποιο χάπενινγκ που θα ξετυλιχτεί.


Μουσικά τους χορούς των Μπουρμπουλιών έχει αναλάβει η Ορχήστρα του Κώστα Θεοδώρου, που έχει συνδεθεί με αυτούς τα τελευταία χρόνια ανταποκρινόμενη με ξεχωριστή επιτυχία στο ύφος τους.


Tιμή εισόδου για τους άνδρες είναι 5 ευρώ και 8 ευρώ (μαζί με ποτό). Για τις γυναίκες που θα πρέπει να φορούν μαύρο ντόμινο, όπως επιτάσσει το έθιμο, η είσοδος είναι δωρεάν.