Ξεκινούν τα μπουρμπούλια

Τα Μπουρμπούλια, οι ιστορικοί χοροί που είναι συνυφασμένοι με την ιστορία του Πατρινού Καρναβαλιού, θα πραγματοποιηθούν στο Royal Theater. Θα πραγματοποιηθούν 4 Μπουρμπούλια, που εγγυώνται ξεχωριστό και αυθεντικό καρναβαλικό κέφι με σημαντικούς προσκεκλημένους καλλιτέχνες.

Παρασκευή 1 Μαρτίου και ώρα 21.00: 1ο Μπουρμπούλι. «Tα καλύτερά μας χρόνια» ξυπνάνε με τους Ρόμπερτ Ουίλλιαμς, Γιώργο Πολυχρονιάδη, Λάκη Τζορντανέλλι και Κατερίνα Αδαμαντίδου, σ’ ένα non stop party με επιτυχίες των 50’s, 60’s και 70’s

Δευτέρα 4 Μαρτίου και ώρα 21.00: 2ο Μπουρμπούλι. Δύο πολύ αγαπημένοι καλλιτέχνες, η Πωλίνα και ο Δάκης έρχονται να ξεσηκώσουν τα ντόμινο και τους συνοδούς τους.

Τετάρτη 6 Μαρτίου και ώρα 21.00: 3ο Μπουρμπούλι. Ο θρύλος της ποπ μουσικής, ο Πασχάλης, σ’ ένα πάρτυ με τραγούδια που όλοι αγαπάμε, από τους Ολύμπιανς φτάνοντας μέχρι το σήμερα.

Σάββατο 9 Μαρτίου και ώρα 21.00: 4ο Μπουρμπούλι. Μία φορά δεν είναι ποτέ αρκετή... γι’ αυτό και ο Πασχάλης ανεβαίνει και πάλι στη σκηνή του Royal, μαζί με τη Σοφία Αρβανίτη για να απογειώσουν με τις επιτυχίες τους τον τελευταίο Χορό του Ντόμινο για το 2019!

Τους χορούς «προθερμαίνουν» οι αγαπημένοι Passepartout.