Θεατρική παράσταση: "Ένα παραμύθι για δύο"

Ο Τηλέμαχος Τσαρδάκας που έχει την καλλιτεχνική διεύθυνση στο Act μαζί και με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Αγγελόπουλο, ετοιμάζει μία παράσταση που θα ανέβει στο χώρο του Act -Γεροκωστοπούλου 65- από τις 6 Νοεμβρίου 2012.

Πρόκειται για το «Ένα παραμύθι για δύο» του Φίλιπ Ρίντλει που θα ανέβει σε μετάφραση της Ξένιας Καλογεροπούλου, σκηνοθεσία του Τηλέμαχου Τσαρδάκα με ερμηνευτές τους Ελένη Καραμούζη και Βαγγέλη Κουτσογιάννη. Δύο παιδιά ανακαλύπτουν τον έρωτα, τη φαντασία και την όρεξη για ζωή μέσα σε ένα εγκαταλειμμένο και παρηκμασμένο θέατρο. Το έργο αυτό θα ανέβει από τις 6 Νοεμβρίου 2012 και θα παίζεται κάθε Τρίτη και Τετάρτη στις 21.30.

Ο Τηλέμαχος Τσαρδάκας έχει γεννηθεί το 1978 και έχει μεγαλώσει στην Πάτρα. Σπούδασε νομικά και διεθνείς σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του Κόβεντρι και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στις πολιτικές επιστήμες στο UCL του Λονδίνου. Το 1998 κυκλοφόρησε η πρώτη του ποιητική συλλογή με τίτλο «Αιμοσφαίριο του ουρανού» ενώ ακολούθησαν οι «Μικρές μπαλάντες γι' απόψε» το 2003 και «Το σκοτεινό αγγελάκι και το δέντρο» το 2007.

Ανάμεσα στα θεατρικά έργα που έχει γράψει και ανεβάσει είναι το «Φιλί ανάποδα», το «Σκυλί του Ωρίωνα», κ.α. Την περασμένη άνοιξη έπαιξε στην θεατρική παράσταση "Η Κότα" στο Δημοτικό θέατρο Απόλλων σε σκηνοθεσία Χρήστου Στρέπκου.