Η fastravel προτείνει: Μιλάνο του Βέρντι και των... Dolce & Gabbana με Superfast

Πλήρεις υπηρεσίς... απόδρασης προσφέρει η Fastravel με προτάσεις για κάθε διάθεση. Από σύντομα τριήμερα εντός Ελλάδος σε πανέμορφα σημεία της ηπειρωτικής Ελλάδος αλλά και σε νησιά, καθώς και εξορμήσεις στην Ευρώπη.

Η εμπειρία του γραφείου είναι η εγγύηση για μια καλά οργανωμένη εκδρομή σας όπου όλα θα έχουν προετοιμαστεί σωστά ενώ το γραφείο απαντά σε κάθε σας πρόβλημα όπου κι αν είσαστε (και φυσικά το λύνει).

Τόσο στα ταξίδια εσωτερικού όσο και εξωτερικού αρκεί να διαλέξετε το μέρος. Όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το γραφείο και μάλιστα στις καλύτερες τιμές για κάθε περίοδο.

Η Fastravel προτείνει Βελιγράδι με μόλις 365 ευρώ, έξι μέρες Βαρσοβία - Κρακοβία (από 595 ευρώ), Πράγα, αλλά και το υπέροχο αυτή την εποχή Μιλάνο.

Τζιουζέπε Βέρντι, αλλά και Dolce & Gabbana. Καμία άλλη πόλη της Ιταλίας δεν καταφέρνει να συνδυάσει τη δόξα του χθες με τη λάμψη του σήμερα, καλύτερα από το Μιλάνο. Η πρωτεύουσα της ιταλικής βιομηχανίας έχει τα κατάλληλα αξιοθέατα για κάθε γούστο. Γιατί, αν η φημισμένη Σκάλα του Μιλάνου σάς αφήνει προσωπικά ασυγκίνητους, μήπως να κάνατε μια βόλτα στην εμπορική στοά Βιτόριο Εμμανουέλε με τα πολυτελή καταστήματα, τα εστιατόρια και τα καφέ;

Οι προσιτές τιμές κατ' άτομο (από 195 ευρώ)  περιλαμβάνουν:

  • Τα εισιτήρια SUPERFAST FERRIES ΠΑΤΡΑ/ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΑΝΚΟΝΑ/ΒΕΝΕΤΙΑ μετ’ επιστροφής σε εξωτερική καμπίνα της επιλογής σας.
  • Μεταφορά ενός αυτοκινήτου ανά τύπο καμπίνας ΠΑΤΡΑ/ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΑΝΚΟΝΑ/ΒΕΝΕΤΙΑ μετ’ επιστροφής.
  • Δύο διανυκτερεύσεις στο πλοίο.
  • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας (3* ή 4*) με πρωινό.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Λιμενικοί φόροι.
  • Φ.Π.Α.

Σπεύσατε (αν και οι προτάσεις στην Fastravel δεν τελιώνουν ποτέ).ε

Τηλ. 2610-622.500

Email: [email protected]

Site: www.fastravel.gr