Η σπουδαία Σοφία Βόσσου Κυριακή βράδυ στον Φάρο

Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, ημέρα των ερωτευμένων, η έκπληξη λέγεται Σοφία Βόσσου που θα εμφανιστεί στον Φάρο με ελεύθερη είσοδο! Η Σοφία Βόσσου, είναι τραγουδίστρια, συνθέτης, στιχουργός, καθηγήτρια μουσικής, έχει γίνει ακόμα ίο γνωστή από ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές ενώ όλοι μας έχουμε σιγοψυθυρίσει τραγούδια της.

Κάτι που μπορεί να μην ξέρετε είναι ότι έχει γεννηθεί στην Πάτρα αλλά από το 1972 ζει στην Αθήνα. Πρώτη θέση στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 1984 με το τραγούδι "Χαμένη Ισορροπία" (δικό της). Το 1991 πάει Γιουροβίζιον με το τραγούδι "Άνοιξη".  Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς συνθέτες (Μάνος Λοΐζος, Δήμος Μούτσης, Νότης Μαυρουδής,Σταύρος Ξαρχάκος, Μίμης Πλέσσας, Γιώργος Κατσαρός, Μάριος Τόκας κλπ.) αλλά και τραγουδιστές (Μαρινέλλα,Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Τόλης Βοσκόπουλος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μανώλης Λιδάκης, Μαίρη Λίντα κλπ.), ενώ έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 400 συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.

Τα τελευταία χρόνια απέχει από τη δισκογραφία (τελευταίος της δίσκος το Σαν αλήτισσα το 2002) αλλά σπάνια πραγματοποιεί όμορφες Live εμφανίσεις.