Αποκαλύπτεται η νέα mural του Street Art Festival της Πάτρας

Αποκαλύπτεται σιγά σιγά η δεύτερη τοιχογραφία που ξεκίνησε να δημιουργείται από την περασμένη Τετάρτη στην οδό Kανάρη 20, στο πλαίσιο του Street Art Festival. 

Το γκράφιτι που είναι σχεδόν έτοιμο, φιλοτεχνεί ο πολύ διάσημος Νορβηγός καλλιτέχνης AFK. Ο αριθμός καλλιτεχνών του δρόμου είναι συνεχώς αυξανόμενος και ο AFK (Away From Keyboard) ξεχωρίζει ανάμεσά τους. Το AFK αποτελεί ψευδώνυμο.

Παραμένει «ανώνυμος», αλλά αγαπά την σχέση της τέχνης του δρόμου με τον δημόσιο διάλογο καθώς τα μηνύματα της τέχνης του μπορούν να επικοινωνήσουν με τον καθένα μας.

Η έδρα του είναι η πόλη Bergen της Νορβηγίας, αλλά η υπογραφή AFK, υπάρχει σε τοίχους της Ισπανίας, της Ιταλίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γαλλίας και αυτό είναι μόνο ένα μέρος των χωρών που έχει δραστηριοποιηθεί καλλιτεχνικά.

Η καλλιτεχνική του πορεία, οι τεχνικές του δεξιότητες, η εντυπωσιακή παραγωγή νέων έργων, το ιδιαίτερο στυλ που διαθέτει, είναι μερικά από τα στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει ως καλλιτέχνης.

Μία φράση που έχει πει ο ίδιος είναι: «Μην αφήνετε τον εαυτό σας να εκφοβίζεται από την ασχήμια του κόσμου. Αντ' αυτού, κοιτάξτε την απευθείας στα μάτια. Κατανοήστε τον λόγο ύπαρξής της. Αυτό θα σας κάνει πιο δυνατούς, με μεγαλύτερη ικανότητα και επιθυμία να κάνετε κάτι γι 'αυτό».