Αίγιο – Δημοτικός Κινηματογράφος «Απόλλων»: Έρχεται το «Σμύρνη μου, αγαπημένη» – Συνεχίζει ο Spiderman

Ο δημοτικός κινηματογράφος «Απόλλων» υποδέχεται την πιο αναμενόμενη ταινία της χρονιάς, το συγκλονιστικό «Σμύρνη μου, αγαπημένη» που έρχεται 100 χρόνια μετά τη μικρασιατική καταστροφή.

Συνεχίζει για ακόμη μια βδομάδα η ταινία Spiderman που έχει «σπάσει» τα ταμεία! Η κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου, παρουσιάζει τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου στις 21:30 την κλασική Χριστουγεννιάτικη ταινία «Μια υπέροχη ζωή» .

«Σμύρνη μου, αγαπημένη»

H Filio Williams, μία ηλικιωμένη Ελληνοαμερικανίδα, σπεύδει στη Μυτιλήνη με την εγγονή της Helen, για να συμπαρασταθεί στους Σύριους πρόσφυγες. Κανείς δεν ξέρει την καταγωγή της, κανείς δεν ξέρει ότι η Σμυρνιά γιαγιά της Φιλιώ Μπαλτατζή βρέθηκε κάποτε στο ίδιο νησί κατατρεγμένη και προσφυγοπούλα. Το τεφτεράκι με τις συνταγές της συνονόματης γιαγιάς ξετυλίγει την πολυτάραχη ιστορία της κοσμοπολίτικης οικογένειας Μπαλτατζή, όπως διαμορφώνεται από τις τραγικές διεθνείς εξελίξεις που καθόρισαν τη μοίρα ολόκληρων λαών. Διαφορετικές γενιές γυναικών της ίδιας οικογένειας ενώνονται στον χώρο και τον χρόνο, μέσα από τα νήματα της ιστορίας. Παρόν και παρελθόν γίνονται ένα.

«Spiderman, no way home»

Για πρώτη φορά στην κινηματογραφική ιστορία του, ο Spider-Man αποκαλύπτει το πρόσωπό του και δυκολεύεται να διαχωρίσει την κανονική από τη γεμάτη ρίσκο ζωή ενός σούπερ ήρωα. Όταν ζητά βοήθεια από τον Doctor Strange το ρίσκο γίνεται ακόμα μεγαλύτερο και τον φέρνει αντιμέτωπο με το τι πραγματικά σημαίνει να είσαι ο Spider-Man…

Πρόγραμμα Προβολών

Από την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου

16:00: Spiderman no Way Home

18:45: Σμύρνη μου αγαπημένη

21:30: Σμύρνη μου αγαπημένη

Το Σάββατο 25 Δεκεμβρίουανήμερα των Χριστουγέννων, ο κινηματογράφος θα παραμείνει κλειστός

Την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου

16:00: Spiderman no Way Home

18:45: Σμύρνη μου αγαπημένη

21:30: Σμύρνη μου αγαπημένη

Την Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου

16:00: Σμύρνη μου αγαπημένη

18:45: Σμύρνη μου αγαπημένη

21:30: Μια Υπέροχη Ζωή (Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου)

Από την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου έως και την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου

16:00: Spiderman no Way Home

18:45: Σμύρνη μου αγαπημένη

21:30: Σμύρνη μου αγαπημένη

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Υγειονομικά πρωτόκολλα

Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα, θα μπορείτε να εισέρχεστε με πιστοποιητικό εμβολιασμού (ισχύει 14 ημέρες από την ημερομηνία ολοκλήρωσης του εμβολιασμού) ή νόσησης (εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και έχει ισχύ 180 ημέρες μετά από αυτόν).  Παρέα με τα άνωθεν πιστοποιητικά θα πρέπει να προσκομίσετε και αστυνομική ταυτότητα, δίπλωμα, διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Τέλος, η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική.

Οι ανωτέρω υποχρεώσεις καταλαμβάνουν όλους τους ενηλίκους. Οι ανήλικοι από 4 ετών μέχρι και 17 υποχρεούνται να προσκομίσουν δήλωση self test του τελευταίου 24ώρου. Τέλος η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή του κοινού και την αποφυγή του συνωστισμού, καλό θα ήταν, οι θεατές, να προσέρχονται  στον χώρο του κινηματογράφου τουλάχιστον 20 λεπτά πριν την έναρξη της εκάστοτε προβολής.